Poze Augmented Reality

 • Aplicatie Distruge bacteriile cu Touch

  Poza: Agentia Creative Market distruge bacteriile cu Touch, folosind cea mai noua aplicatie de Facebook bazata pe augmented reality.

 • Fii cascador cu Zone Reality si filebox.ro!

  Poza: Fii cascador cu Zone Reality si filebox.ro!

 • Gateway VR

  Poza: Primul Virtual Reality Pop-up din România se deschide pe 20 septembrie în București

 • MAGNATUL, primul business reality show din România, a desemnat castigatorul primei saptamani.

  Poza: MAGNATUL, primul business reality show din România, a desemnat castigatorul primei saptamani.

 • Angajatori de top

  Poza: Peste 40 de companii isi muta sediul la Angajatori de TOP cu ajutorul tehnologiei VR (Virtual Reality)!

 • THE AMAZING RACE - CENTRAL EUROPE AXN, canalul TV de actiune si aventura, incepe inscrierile pentru cea mai incitanta cursa de de tip reality al carei premiu este suma de 100.000 de DOLARI!

  Poza: THE AMAZING RACE - CENTRAL EUROPE AXN, canalul TV de actiune si aventura, incepe inscrierile pentru cea mai incitanta cursa de de tip reality al carei premiu este suma de 100.000 de DOLARI!

 • Peste 2,500 de echipe din Europa Centrală s-au înscris la cea mai incitantă cursă de de tip reality, ce urmează să fie difuzată de AXN şi al cărei premiu este suma de 100.000 de DOLARI!  THE AMAZING RACE

  Poza: Peste 2,500 de echipe din Europa Centrală s-au înscris la cea mai incitantă cursă de de tip reality, ce urmează să fie difuzată de AXN şi al cărei premiu este suma de 100.000 de DOLARI! THE AMAZING RACE

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul augmented reality.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la augmented reality. Pozele pe tema augmented reality cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul augmented reality, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la augmented reality, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la augmented reality.