Noul Saab 9-3X – a sosit!

BUCURESTI - 27 octombrie 2009

Comunicat tip General in Auto

All-rounderul destept pentru entuziastii activitatilor in aer liber se afla in showroom-ul Augusta Motors!

• Un nou membru sportiv si robust al gamei Saab 9-3.
• Pentru oameni cu un stil de viata activ, cu activitati in aer liber, care nu-si doresc un Crossover de mari dimensiuni.
• Liderul de clasa Saab XWD combinat cu BioPower pentru prima data.

Cu un aspect distinctiv, o caroserie versatila SportCombi, postura inaltata si tehnologie avansata de tractiune integrala, 9-3X ofera eficienta a consumului de combustibil si spatiu de depozitare functional fara a limita tipurile de drumuri circulabile. Este alternativa ideala la masinile crossover sau SUV, mari si grele.

9-3X este disponibil cu un motor pe benzina de 2,0 litri cu tractiune integrala. Varianta diesel 1.9 TTiD este disponibila cu tractiune fata. 9-3X intruchipeaza si filozofia Tehnologiei EcoPower a Saab.

Designerii Saab au inaltat sasiul cu 35 mm mai sus decat la modelele SportCombi standard cu tractiune fata, pentru a se descurca pe teren accidentat, fara a compromite experienta deplasarii pe asfalt.

Noile bare de protectie fata si spate au un invelis gri inchis granulat, aplicat si pe praguri si pe arcul aripilor pentru protectia acestora in timpul deplasarii pe teren afanat sau noroios.
Tevile de esapament duble rotunde, vizibile sunt echipament standard pentru toate optiunile de motorizare.

Cu noile jante de aliaj de 17 inch cu mai multe spite, caracterul exterior al 9-3X reflecta capacitatea masinii de a se descurca pe orice tip de drum: accidentat sau lin, afanat sau pavat.

Inima modelului 9-3X este sistemul revolutionar XWD de la Saab. Este un sistem activ inteligent care distribuie incontinuu cuplul motor intre axele fata si spate dupa necesitati, pentru a asigura stabilitate si aderenta optime in orice conditii.

Pentru clienti, vanzarile de Saab 9-3X au inceput deja! Cei interesati sunt invitati la test-drive, la showroom-ul Augusta Motors, Sos. Pipera-Tunari Nr.1/VT, Voluntari, Ilfov, de Luni pana Vineri intre orele 8 – 17 si sambata intre 10.30 – 14.30. Pentru programari, accesati www.saab-romania.ro sau tel: 021.529.72.22.


Va asteptam sa ne vizitati pentru a descoperi experienta Saab 9-3X!

Simona Ghimpe
Marketing and Sales Consultant

Augusta Motors
Tel/Fax: 021.529.72.22
E-mail: simona@saab-romania.ro
Website: www.saab-romania.ro

Despre Augusta Motors

Augusta Motors este dealer oficial al autoturismelor Saab in Romania.
Sos. Pipera-Tunari Nr.1/ VT, Voluntari, Ilfov.
office@saab-romania.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/augusta-motors/noul-saab-9-3x-a-sosit