VALET SERVICE – noi iti aducem Saab-ul la service. Iti lasam altul in loc!

BUCURESTI - 11 noiembrie 2008

Comunicat tip General in Auto

Augusta Motors vine in intampinarea dumneavoastra cu un nou serviciu dedicat activitatii de service. In cazul unei revizii sau reparatii, acum nu mai este nevoie sa aduceti dumneavoastra autoturismul la service.

VALET SERVICE – noi iti aducem Saab-ul la service. Iti lasam altul in loc!

Daca sunteti posesor de Saab, atunci cu siguranta aveti nevoie de acest serviciu, de aceea va propunem urmatorul pachet standardizat. Pentru fiecare revizie periodica, unul dintre angajatii Augusta Motors se va deplasa la dumneavoastra, va ridica auoturismul si il va duce la service. Tehnicienii nostri capabili si cu experienta de peste 5 ani va vor oferi suport tehnic de cea mai buna calitate. Pentru a va asigura mobilitatea, veti primi in loc un alt autoturism Saab pe durata reviziei (aprox.24 ore). Costul acestui pachet este de 100 euro+TVA.

In cazul in care descoperiti defectiuni tehnice care necesita reparatii si care pot depasi termenul de 24 ore, atunci costurile se vor majora, in functie de intervalul de timp necesar pentru efectuarea reparatiei (detalii pe www.saab-romania.ro).
Acest serviciu este valabil in Bucuresti si in judetul Ilfov.

Despre Augusta Motors

Augusta Motors este dealer oficial al autoturismelor Saab in Romania.
Sos. Pipera-Tunari Nr.1/VT, Voluntari, Jud. Ilfov
Tel: 021.529.7222
Fax: 021.529.6640

simona@saab-romania.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/augusta-motors/valet-service-noi-iti-aducem-saab-ul-la-service-iti-lasam-altul-in-loc