Solutii pentru modernizarea si eficientizarea companiei de la Signavio. WEBINAR GRATUIT (45 minute) Maine, Marti 23 feb la 12.00 ora din Romania

BUCURESTI - 22 februarie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, IT&C, Internet

Echipați-vă oamenii astfel încât să exceleze în ceea ce fac și livrați serviciile pe care clienții le așteaptă.

Solutii pentru modernizarea si eficientizarea companiei de la Signavio. WEBINAR GRATUIT (45 minute) Maine, Marti 23 feb la 12.00 ora  din Romania

Stimați parteneri,Sunteți la curent cu acele sarcini mărunte cu care oamenii voștri se confruntă zi de zi? Acelea sunt sarcinile și acțiunile care se adună și contribuie la performanța generală a business-ului vostru sau a administrației publice în care activați. Dacă acestea nu sunt executate consistent și în conformitate cu cerințele, există mult spațiu pentru economisirea timpului și reducerea costurilor. Cu Signavio, puteți face ca modernizarea să devină sinonimă cu eficiența în organizațiile voastre.Preluați controlul performanței organizației voastre - vă invităm să participați marți, 23 februarie 2016, la ora 12:00 Ora din Romania la webinarul gratuit Signavio de 45 de minute Signavio Process Editor — Business Process Management for Everyone (EMEA), pentru a vedea cât de simplu și de eficient poate fi BPM-ul. 

INSCRIETE WEBINAR GRATUIT AICI http://goo.gl/64kzn3

Process Editor-ul Signavio raționalizează procesele voastre simplu și intuitiv. Proiectat nu doar să satisfacă ci chiar să depășească toate cerințele proceselor, la orice nivel, Signavio va asigura faptul că oamenii voștri vor dispune de informațiile necesare la momentul potrivit. Echipați-vă oamenii astfel încât să exceleze în funcțiile pe care le dețin și să livreze serviciile pe care clienții le așteaptă.

Doriți să aflați mai multe? Participați la Free Introduction to the Signavio Process Editor în data de 23 februarie la ora 11:00 CET. Puteți chiar să încercați tool-ul Gratuit pentru 30 de zile - pentru a vedea cât de util poate fi Signavio în ceea ce faceți!

Ne vedem la Webinar!Toate cele bune!

Cristobal Toro

INSCRIETE WEBINAR GRATUIT AICI http://goo.gl/64kzn3

Despre AuraPortal International Office for CEE-CIS

A global business project dedicated to serve start-ups, micro and small businesses as well as NGOs with the aim to provide technological solutions and other business management tools, very simple to deploy and even easier to manage.

DIGITAL MARKETING UNIT