Solutii pentru modernizarea si eficientizarea companiei. WEBINAR GRATUIT

Locul desfasurarii: http://goo.gl/64kzn3

Organizator: Signavio - BPM Eastern Europe Forum

Solutii pentru modernizarea si eficientizarea companiei. WEBINAR GRATUIT

Echipați-vă oamenii astfel încât să exceleze în ceea ce fac și livrați serviciile pe care clienții le așteaptă.

Sunteți la curent cu acele sarcini mărunte cu care oamenii voștri se confruntă zi de zi? Acelea sunt sarcinile și acțiunile care se adună și contribuie la performanța generală a business-ului vostru sau a administrației publice în care activați. Dacă acestea nu sunt executate consistent și în conformitate cu cerințele, există mult spațiu pentru economisirea timpului și reducerea costurilor.

Cu Signavio, puteți face ca modernizarea să devină sinonimă cu eficiența în organizațiile voastre. Preluați controlul performanței organizației voastre.

Vă invităm să participați marți, 23 februarie 2016, la ora 11:00am CET/10:00am CET la webinarul gratuit Signavio de 45 de minute Signavio Process Editor — Business Process Management for Everyone (EMEA), pentru a vedea cât de simplu și de eficient poate fi BPM-ul.

INSCRIETE WEBINAR GRATUIT AICI http://goo.gl/64kzn3

Process Editor-ul Signavio raționalizează procesele voastre simplu și intuitiv. Proiectat nu doar să satisfacă ci chiar să depășească toate cerințele proceselor, la orice nivel, Signavio va asigura faptul că oamenii voștri vor dispune de informațiile necesare la momentul potrivit. Echipați-vă oamenii astfel încât să exceleze în funcțiile pe care le dețin și să livreze serviciile pe care clienții le așteaptă.

Doriți să aflați mai multe? Participați la Free Introduction to the Signavio Process Editor în data de 23 februarie la ora 11:00 CET. Puteți chiar să încercați tool-ul Gratuit pentru 30 de zile - pentru a vedea cât de util poate fi Signavio în ceea ce faceți! Descarca Process Editor aic: http://goo.gl/cDoZRb

INSCRIETE LA WEBINAR GRATUIT AICI http://goo.gl/64kzn3

Despre AURACEACIS SRL

A global business project dedicated to serve start-ups, micro and small businesses as well as NGOs with the aim to provide technological solutions and other business management tools, very simple to deploy and even easier to manage. DIGITAL MARKETING UNIT

Confirmare pana la data: 23 februarie 2016

Participare: Intrare libera

Sponsori eveniment:
  • SIGNAVIO SIGNAVIO
Parteneri eveniment:
  • BPM EASTERN EUROPE FORUM BPM EASTERN EUROPE FORUM
Parteneri media eveniment:
  • BPM EASTERN EUROPE TODAY MAGAZINE BPM EASTERN EUROPE TODAY MAGAZINE