Webinar AuraPortal: ROI (Return of Investment) pentru soluțiile BPM (Business Process Management)

BUCURESTI - 2 octombrie 2012

Comunicat tip Administrativ / Management in Afaceri, IT&C

AuraPortal, suita de soluții BPM considerată de analiștii de piață ca fiind cea mai modernă și mai eficientă, oferă un webinar demonstrativ gratuit.

De ce ar trebui să implementați un proiect BPM? Care sunt beneficiile?

Prezentarea urmărește să ofere o privire de ansamblu asupra sistemelor de automatizare a proceselor de management, prin prezentarea soluției de top BPM Suite, care oferă cele mai mari economii de timp și de costuri în executarea proceselor de business și care generează un ROI (Return of Investment) nemaiîntâlnit până acum în zona aplicațiilor software de administrare a afacerilor.

Data: 4 octombrie 2012, 10:00 Eastern Europe Summer Time (GMT+03:00) Durata: 45 min.


Warning: Illegal string offset 'html' in /var/www/html/comunicate/tmp/templates_c/5cace39557f6621ec4af4fbcc1eeba6d00118cff.file.index.html.php on line 274

Warning: Illegal string offset 'html' in /var/www/html/comunicate/tmp/templates_c/5cace39557f6621ec4af4fbcc1eeba6d00118cff.file.index.html.php on line 276
F
Webinar AuraPortal: ROI (Return of Investment) pentru soluțiile BPM (Business Process Management)
  „AuraPortal este una dintre cele mai inovative unelte BPMS de pe piaţă şi continuă să stabilească tendinţele în noua tehnologie BPM. Mai mult, AuraPortal este capabilă să sprijine orice iniţiativă managerială process centric, aducând beneficii imediate şi un ROI tangibil şi predictibil”. 

George Cretu (CEO Enterprise Concept - AuraPortal Partner pentru Romania)

Prezentarea urmărește să ofere o privire de ansamblu asupra sistemelor de automatizare a proceselor de management, prin prezentarea soluției de top BPM Suite, care oferă cele mai mari economii de timp și de costuri în executarea proceselor de business și care generează un ROI (Return of Investment) nemaiîntâlnit până acum în zona aplicațiilor software de administrare a afacerilor.

De ce ar trebui să implementați un proiect BPM? Care sunt beneficiile?

Agenda:

1 – Situația curentă (state-of-the-art)

2 – Cei patru factori care determină ROI în cazul suitelor BPM

3 – Rezultate obținute în urma implementării AuraPortal

4 – Care sunt factorii care determină ca soluția AuraPortal să fie atât de eficientă din punct de vedere al costurilor?

 

Nu ratați acest webinar! (Pentru a participa este necesar să vă înregistrați)

Înregistrați-vă aici 

http://numrl.com/EVENTroiRO 

 

AuraPortal, un furnizor global de Business Process Management (BPM), a anunțat că soluția BPM Suite a fost plasată într-o poziție de top în cel mai recent raport, "Business Process Management Decision Matrix 2011", realizat de compania independentă de analize de piață OVUM (Datamonitor Group). Acest raport a plasat AuraPortal printre vânzătorii de cele mai prestigioase soluții BPM de pe piața mondială, categorie din care fac parte și furnizori cum ar fi IBM, Oracle, Appian și Pegasystems.

Despre AuraPortal International Office for CEE-CIS

AURA este un furnizor mondial de Software BPMS (Business Process Management Suite). Solutia sa permite, fara a fi necesar procesul de programare, crearea de Modele si executarea Proceselor Bussines. AuraPortal este 100% Internet (web-based), si vine in completarea sistemelor ERP si CRM ce exista deja in companie.
Marele avantaj competitiv care defineste utilizarea BPMS-ului este acela ca un numar tot mai mare de companii si organizatii adapteaza utilizarea mijloacelor BPMS pentru a un pierde competitivitatea in fata celorlalti utilizatori. Acest aspect se datoreaza atat potentialului si flexibilitatii operationale aportate de BPMS, cat si posibilitatii instantanee de reducere a costurilor companiei cu cca 20% - 50% si o rambursare a investitiei de pana la 400%.
Perfectionarea calitatii produsului, facilitatea utilizarii, usurinta de integrare pe piata si prestigiul international in continua crestere fac participarea in reteaua de vanzari AuraPortal o posibilitate de afacere foarte atractiva.

Sediile AURA sunt situate în America de Nord (Florida) și Europa (Olanda) iar echipele de dezvoltare de software se află în Spania și India. De la începutul anului 2012, AURA are un birou propriu și în România din care administrează și oferă suport rețelei sale de parteneri din Europa Centrală și de Est.