Poze Aurelia mocanu

 • Expozitie personala de pictura Adina Mocanu la Galeria Kromart

  Poza: Expozitie personala de pictura Adina Mocanu la Galeria Kromart

 • Concert crestin ,,Dar din dar,,

  Poza: Marian Mocanu prezinta Concertul caritabil crestin “Dar din dar”

 • Abonament cu cadouri garantate la Vinul.Ro

  Poza: Abonament cu cadouri garantate la Vinul.Ro

 • Expozitia Ioan Iacob, Galeria Dignitas

  Poza: Intalnire-eveniment cu Ioan Iacob la Galeria Fundatiei Dignitas - lansarea proiectului de promovare a artistilor plastici romani contemporani.

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul aurelia mocanu.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la aurelia mocanu. Pozele pe tema aurelia mocanu cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul aurelia mocanu, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la aurelia mocanu, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la aurelia mocanu.