Accelerometrul pe 3 axe LSM6DSOXTR STMicroelectronics

BUCURESTI - 27 iulie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, Industrie, Tehnologie

Live site


Modul inerțial iNEMO cu nucleu Machine Learning și funcții digitale avansate. Consum energetic ultra-redus pentru alimentare de la baterii în aplicații IoT, jocuri, dispozitive purtabile și electronică de uz personal.

LSM6DSOX este un așa numit sistem în capsulă (SiP) caracterizat de un accelerometru digital 3D și un giroscop digital 3D cu performanțe îmbunătățite la 0,55 mA în modul de înaltă performanță și permițând funcții de consum energetic redus, în modul ,,mereu în funcțiune”, pentru o experiență de mișcare optimă.

Nr. stoc RS 190-8469 - Marca STMicroelectronics – Cod producător LSM6DSOXTR

Nr. stoc RS 190-8469 - Marca STMicroelectronics – Cod producător LSM6DSOXTR

LSM6DSOX suportă cerințele principale ale OS, oferind senzori reali, virtuali și de lot, cu 9 kbyte pentru un lot dinamic de date. Familia ST de module senzoriale MEMS are la bază procesul de fabricație robust și matur deja utilizat în producția de accelerometre și giroscoape micro-prelucrate. Diferitele elemente de detecție sunt fabricate utilizând procese specializate de micro-prelucrare, în vreme ce interfețele de circuit integrat sunt dezvoltate utilizând tehnologie CMOS, care permite proiectarea unui circuit dedicat croit pentru a se potrivi cât mai bine caracteristicilor elementului de detecție.

LSM6DSOX dispune de o plajă de accelerație completă, de ±2/±4/±8/±16 g și o viteză de rotație de ±125/±250/±500/±1000/±2000 dps. 

LSM6DSOX suportă complet aplicații EIS și OIS, deoarece modulul include o cale dedicată, configurabilă de procesare a semnalului pentru OIS și auxiliar SPI, configurabilă atât pentru giroscop, cât și pentru accelerometru.

LSM6DSOX OIS poate fi configurat de la interfața auxiliară SPI și cea primară (SPI / I²C & MIPI I3CSM). Înalta rezistență la șoc mecanic face ca LSM6DSOX să fie alegerea preferată a proiectanților de sisteme, pentru crearea și fabricarea de produse sigure în funcționare. LSM6DSOX este disponibil în capsulă LGA din plastic (land grid array).

Aplicații: 

Urmărire, mișcare și detecție gesturi

Hub senzorial 

Navigație de interior

IoT și dispozitive conectate

Economie energetică inteligentă pentru dispozitive portabile

EIS și OIS pentru aplicații de camere video 

Monitorizare vibrații / compensare

Caracteristici tehnice

Tip senzor / număr axe

Accelerometru / 3 axe

Technologie

Digitală

Tip montare

Montare pe suprafață

Răspuns de frecvență 

Minim 1.6Hz  / Maxim 6664Hz

Domeniul tensiunii de operare

1.71 V     .....       3.6 V

Tip capsulă 

LGA

Sensibilitate 

0,488mg/LSB

Număr pini 

14

Domeniul temperaturii de operare

-40 °C  ....  +85 °C

Dacă performanțele acestui accelerometru pe 3 axe v-au trezit interesul, puteți găsi mai multe detalii și oferta completă pe site-ul https://ro.rsdelivers.com/ 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/aurocon-compec/accelerometrul-pe-3-axe-lsm6dsoxtr-stmicroelectronics