Aurocon COMPEC continuă dezvoltarea în mediul online

BUCURESTI - 6 noiembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Industrie, Tehnologie

Noul site compec.ro îi întâmpină pe clienți cu un design modern și interactiv
Aurocon COMPEC , unul dintre cei mai importanți furnizori de componente tehnice din România, a lansat în data de 01.11.2019 noua versiune de website www.compec.ro o versiune mult mai dinamică și mai prietenoasă pentru utilizator. De asemenea, o dată cu lansarea noii versiuni de webiste, Aurocon COMPEC pregătește și o serie de promoții pentru clienții săi, având ca principal scop fidelizarea și creșterea numărului acestora.

Logo Aurocon COMPEC SRL

Cu peste 20 de ani de experiență pe piața din România, compania și-a propus să își facă simțită prezența mai mult și în mediul online. Printre cele mai importante schimbări pe care le vom putea observa sunt: un website nou, o noua strategie de abordare a canalelor de Social Media și creșterea vizibilității în publicațiile online de specialitate.

Furnizorul de componente tehnice COMPEC are în prezent în portofoliu produse electronice , electrice , produse de automatizare, cabluri , conectori, produse mecanice și scule. Principali parteneri sunt: RS Components, Sick, Murr Elektronik, Stasto, Hitachi. De 20 de ani COMPEC e distribuitor autorizat al produselor RS Components .

Alături de COMPEC, clienții beneficiază de:

CALITATE (produse conforme cu toate standardele în vigoare provenind de la 2.500 de brand-uri cunoscute pentru calitate, printre care: RS PRO, TE Conectivity, Molex, Vishay, 3M, Ebm-Papst Amphenol, Infineon)

FLEXIBILITATE (diferite modalități de comandă, plată și livrare, servicii personalizate, suport tehnic gratuit, discount-uri)

DIVERSITATE (1.000.000 de produse tehnice: Componente Electronice, Electrică, Automatizare, Cabluri și Conectori, Testare și Măsurare, Produse Mecanice și Scule)

Aurocon COMPEC SRL

Bd.Theodor Pallady Nr.287

(incinta IOR 2) Sector 3

București 032258, România

Tel: +4021 304 62 48, Fax:+4021 304 62 34

www.compec.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/aurocon-compec/aurocon-compec-continua-dezvoltarea-in-mediul-online