Comunicate Aurocon Compec

Aurocon Compec

Compania Aurocon Compec a emis 12 comunicate de presa

 • Tot ce ai nevoie pentru a-╚Ťi dezvolta designul IoT

  BUCURESTI - 23 noiembrie 2020

  SoC care accept─â Bluetooth 5.1, Bluetooth mesh, NFC, Thread & Zigbee.
  nRF5340 combin─â un procesor de ├«nalt─â performan╚Ť─â cu un procesor de re╚Ťea complet programabil, cu un consum extrem de redus, plus func╚Ťii avansate de securitate bazate pe r─âd─âcini de ├«ncredere, ├«ntr-un SoC multiprotocol dezvoltat pentru aplica╚Ťii de iluminat profesional, automatizare industrial─â, dispozitive portabile avansate ╚Öi alte aplica╚Ťii IoT complexe.

      comunicatul de presa

 • De la aplica╚Ťii DIY la performan╚Ťe industriale!

  BUCURESTI - 26 octombrie 2020

  Hardware personalizat, aplica╚Ťii ├«n timp real ╚Öi posibilit─â╚Ťi AI
  Arduino reprezint─â unul dintre cele mai mari ╚Öi mai cunoscute branduri pentru proiectele educa╚Ťionale ╚Öi DIY la momentul actual. Compania se bucur─â de o comunitate online numeroas─â, de peste 30 de milioane de utilizatori activi [1], care ofer─â suport tehnic, dezvolt─â proiecte ingenioase ╚Öi aduc valoare ad─âugat─â companiei. Totu╚Öi, din dorin╚Ťa de inovare ╚Öi extindere a domeniului de activitate, anul acesta Arduino lanseaz─â noua plac─â de dezvoltare Portenta H7, din seria PRO, destinat─â aplica╚Ťiilor industriale care necesit─â un microcontroler performant ├«ntr-o amprent─â fizic─â redus─â.
      comunicatul de presa

 • Performan╚Ť─â ridicat─â, func╚Ťii de control avansate, seria MELSEC iQ-F

  BUCURESTI - 12 octombrie 2020

  Seria MELSEC iQ-F ├«mbun─ât─â╚Ťe╚Öte nivelul de industrializare al afacerii dumneavoastr─â.
  Dezvoltarea aplica╚Ťiilor industriale din era IIoT (Industrial Internet of Things) necesit─â anumite caracteristici tehnice c├ónd vine vorba de dispozitivele de comand─â ╚Öi control, mai precis controlere logice programabile (PLC). Fiabilitatea componentelor dintr-un controller ╚Öi robuste╚Ťea ansamblului ales, clasa de protec╚Ťie ╚Öi nivelul de securitate sunt doar c├óteva dintre cerin╚Ťele cheie pentru asigurarea unei func╚Ťionalit─â╚Ťi eficiente ╚Öi eficace, de nivel industrial. Seria MELSEC iQ-F de PLC-uri compacte de la Mitsubishi a fost conceput─â av├ónd la baz─â aceste cerin╚Ťe exigente, timpul de dezvoltare redus al aplica╚Ťiilor ╚Öi productivitatea sporit─â.
      comunicatul de presa

 • Ghidul TE Connectivity pentru tuburile termocontractabile

  BUCURESTI - 28 septembrie 2020

  Ghidul TE Connectivity pentru tuburile termocontractabile.

  C─âuta╚Ťi o alternativ─â pentru banda adeziv─â, injec╚Ťie plastic─â sau turnare? Ave╚Ťi nevoie de o solu╚Ťie fiabil─â, flexibil─â ╚Öi etan╚Ö─â pentru a v─â proteja conexiunile electrice? Utiliza╚Ťi portofoliul TE Connectivity ce cuprinde produse termocontractabile recomandate ├«ntr-o gam─â larg─â de aplica╚Ťii, precum transporturi, electrocasnice, corpuri de iluminat, utilaje industriale ╚Öi multe altele.

      comunicatul de presa

 • Nr. stoc RS 688-9042 - Marca Hirose - Cod de produc─âtor: DF11-10DS-2C. S─â fii mic, e lucuru mare!

  BUCURESTI - 14 septembrie 2020

  Cre╚Öterea cerin╚Ťelor clien╚Ťilor pentru dispozitive electronice mai mici, mai compacte, cu caracteristici de performan╚Ť─â mai ridicate, a condus la o tendin╚Ť─â evident─â de mic╚Öorare a conectorilor. ├Än pie╚Ťele ├«n cre╚Ötere de ast─âzi, scopul unui proiectant este de a realiza aplica╚Ťii cu numeroase func╚Ťii, aplica╚Ťii ce pot fi v├óndute la un pre╚Ť competitiv pentru a ob╚Ťine un profit c├ót mai bun. Provocarea este de a g─âsi conectori cu func╚Ťionalitate ridicat─â, dar dimensiuni de amprent─â redus─â pentru a maximiza spa╚Ťiul de plac─â sau de panou. De aceea, uneori s─â fii mic, e lucru mare!.
      comunicatul de presa

 • R─âm├ói conectat cu Amphenol

  BUCURESTI - 10 august 2020

  Amphenol este unul dintre cei mai mari produc─âtori de produse de interconectare din lume. Compania proiecteaz─â, produce ╚Öi comercializeaz─â conectori electrici cu fibr─â optic─â, cablu coaxial sau cablu panglic─â ╚Öi sisteme de interconectare. Conectorii de la Amphenol sunt utiliza╚Ťi cu prec─âdere ├«n domeniile de comunicare ╚Öi prelucrare a informa╚Ťiilor, televiziune prin cablu, telefonie mobil─â, electronice aerospa╚Ťiale ╚Öi militare ╚Öi aplica╚Ťii pentru transporturi auto, feroviare ╚Öi de alt─â natur─â.
      comunicatul de presa