Comunicate Aurocon Compec

Aurocon Compec

Compania Aurocon Compec a emis 12 comunicate de presa

 • Tot ce ai nevoie pentru a-ți dezvolta designul IoT. nRF5340 PDK de la Nordic Semiconductor

  Tot ce ai nevoie pentru a-ți dezvolta designul IoT

  BUCURESTI - 23 noiembrie 2020

  SoC care acceptă Bluetooth 5.1, Bluetooth mesh, NFC, Thread & Zigbee.
  nRF5340 combină un procesor de înaltă performanță cu un procesor de rețea complet programabil, cu un consum extrem de redus, plus funcții avansate de securitate bazate pe rădăcini de încredere, într-un SoC multiprotocol dezvoltat pentru aplicații de iluminat profesional, automatizare industrială, dispozitive portabile avansate și alte aplicații IoT complexe.

      comunicatul de presa

 • Performanță la nivel industrial: Arduino Portenta H7

  De la aplicații DIY la performanțe industriale!

  BUCURESTI - 26 octombrie 2020

  Hardware personalizat, aplicații în timp real și posibilități AI
  Arduino reprezintă unul dintre cele mai mari și mai cunoscute branduri pentru proiectele educaționale și DIY la momentul actual. Compania se bucură de o comunitate online numeroasă, de peste 30 de milioane de utilizatori activi [1], care oferă suport tehnic, dezvoltă proiecte ingenioase și aduc valoare adăugată companiei. Totuși, din dorința de inovare și extindere a domeniului de activitate, anul acesta Arduino lansează noua placă de dezvoltare Portenta H7, din seria PRO, destinată aplicațiilor industriale care necesită un microcontroler performant într-o amprentă fizică redusă.
      comunicatul de presa

 • Descoperă noua generație de micro-PLC-uri din seria MELSEC iQ-F

  Performanță ridicată, funcții de control avansate, seria MELSEC iQ-F

  BUCURESTI - 12 octombrie 2020

  Seria MELSEC iQ-F îmbunătățește nivelul de industrializare al afacerii dumneavoastră.
  Dezvoltarea aplicațiilor industriale din era IIoT (Industrial Internet of Things) necesită anumite caracteristici tehnice când vine vorba de dispozitivele de comandă și control, mai precis controlere logice programabile (PLC). Fiabilitatea componentelor dintr-un controller și robustețea ansamblului ales, clasa de protecție și nivelul de securitate sunt doar câteva dintre cerințele cheie pentru asigurarea unei funcționalități eficiente și eficace, de nivel industrial. Seria MELSEC iQ-F de PLC-uri compacte de la Mitsubishi a fost concepută având la bază aceste cerințe exigente, timpul de dezvoltare redus al aplicațiilor și productivitatea sporită.
      comunicatul de presa

 • Protecție acolo unde este nevoie de ea!

  Ghidul TE Connectivity pentru tuburile termocontractabile

  BUCURESTI - 28 septembrie 2020

  Ghidul TE Connectivity pentru tuburile termocontractabile.

  Căutați o alternativă pentru banda adezivă, injecție plastică sau turnare? Aveți nevoie de o soluție fiabilă, flexibilă și etanșă pentru a vă proteja conexiunile electrice? Utilizați portofoliul TE Connectivity ce cuprinde produse termocontractabile recomandate într-o gamă largă de aplicații, precum transporturi, electrocasnice, corpuri de iluminat, utilaje industriale și multe altele.

      comunicatul de presa

 • Să fii mic, e lucru mare! Conectori ce oferă economie de spațiu

  Nr. stoc RS 688-9042 - Marca Hirose - Cod de producător: DF11-10DS-2C. Să fii mic, e lucuru mare!

  BUCURESTI - 14 septembrie 2020

  Creșterea cerințelor clienților pentru dispozitive electronice mai mici, mai compacte, cu caracteristici de performanță mai ridicate, a condus la o tendință evidentă de micșorare a conectorilor. În piețele în creștere de astăzi, scopul unui proiectant este de a realiza aplicații cu numeroase funcții, aplicații ce pot fi vândute la un preț competitiv pentru a obține un profit cât mai bun. Provocarea este de a găsi conectori cu funcționalitate ridicată, dar dimensiuni de amprentă redusă pentru a maximiza spațiul de placă sau de panou. De aceea, uneori să fii mic, e lucru mare!.
      comunicatul de presa

 • Gama de conectori Eco-Mate - Menține conexiunile sigure utilizând conectorii Amphenol

  Rămâi conectat cu Amphenol

  BUCURESTI - 10 august 2020

  Amphenol este unul dintre cei mai mari producători de produse de interconectare din lume. Compania proiectează, produce și comercializează conectori electrici cu fibră optică, cablu coaxial sau cablu panglică și sisteme de interconectare. Conectorii de la Amphenol sunt utilizați cu precădere în domeniile de comunicare și prelucrare a informațiilor, televiziune prin cablu, telefonie mobilă, electronice aerospațiale și militare și aplicații pentru transporturi auto, feroviare și de altă natură.
      comunicatul de presa