Să fii mic, e lucru mare! Conectori ce oferă economie de spațiu

BUCURESTI - 14 septembrie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, Industrie, Stiinta / Cercetare

Live site

Creșterea cerințelor clienților pentru dispozitive electronice mai mici, mai compacte, cu caracteristici de performanță mai ridicate, a condus la o tendință evidentă de micșorare a conectorilor. În piețele în creștere de astăzi, scopul unui proiectant este de a realiza aplicații cu numeroase funcții, aplicații ce pot fi vândute la un preț competitiv pentru a obține un profit cât mai bun. Provocarea este de a găsi conectori cu funcționalitate ridicată, dar dimensiuni de amprentă redusă pentru a maximiza spațiul de placă sau de panou. De aceea, uneori să fii mic, e lucru mare!.

Nr. stoc RS 688-9042 - Marca Hirose - Cod de producător: DF11-10DS-2C. Să fii mic, e lucuru mare!

Nr. stoc RS 688-9042 - Marca Hirose - Cod de producător: DF11-10DS-2C. Să fii mic, e lucuru mare!

Compania Hirose este specializată în miniaturizarea conectorilor, implicându-și experiența în dezvoltarea de conectori electronici mici pentru o plajă largă de piețe: industrială, auto, dispozitive de măsurare inteligente, medicală, electrocasnice și telefoane inteligente. 

Conectorii de dimensiune compactă nu diminuează performanțele și asigură o bună conexiune mecanică. Ei sunt proiectați pentru a rezista la vibrații ridicate și chiar la impact prin cădere. Vă punem la dispoziție numeroși conectori ce suportă viteze mari de transmisie de date, asigurând o reducere a suprafeței ocupate în comparație cu conectorii comparabili de pe piață.

Dacă pentru proiectul dumneavoastră aveți nevoie de un conector mic și compact, atunci puteți lua în considerare seria noastră DF11 marca Hirose. Conectorii DF11 se montează direct pe cablaj, au distanță între pini de 2mm și sunt dispuși pe două rânduri, în variantele de la 4 la 40 de pini, ce îi fac potriviți pentru o gamă largă de aplicații, necesitând semnale multiple într-un spațiu restrâns.

Designul inovativ al carcasei cu dublă linie are o lățime mai mică de 5 mm, permițând mai multe contacte oferite în spațiul tradițional al unui conector cu o singură linie. Mai mult, conectorul previne inserarea incorectă. Sistemele de fixare metalice implementate cresc retenția conectorului la placă și previn forțarea aliajului de lipire.

DF11 se conformează complet cu standardele UL/CSA. Este disponibilă de asemenea o versiune placă la placă și una în linie.

Caracteristici cheie ale seriei DF11:

Număr contacte: 4 - 40

Pas: 2mm

Curent nominal: 0,5 - 2A

Tensiune nominală: AC100 / 250V

Cicluri de utilizare: 30 nichel / 50 aur

Dimensiune cablu: AWG 22 – 30

Un exemplu poate fi conectorul mamă Hirose DF11, cu pasul de 2mm, 10 căi, 2 rânduri.

După cum se poate observa, lumea conectorilor este în permanență evoluție. Pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente informații sau pentru a accesa întreaga gamă de conectori, vă invităm pe site-ul https://ro.rsdelivers.com