Aurora lanseaza in Romania, primul instrument de scris din catifea din lume

BUCURESTI - 2 octombrie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Dupa ce a prezentat in Octombrie 2013, cel mai pretios instrument de scris fabricat vreodata – un stilou din platina incrustat cu 1919 diamante De Beers, de peste 30 de carate - AURORA lanseaza primele instrumente de scris din catifea.

Aurora lanseaza in  Romania, primul instrument de scris din catifea din lume

Regasite intr-o paleta de culori variata (negru, bleumarin, rosu-carmine, tourquoise sau bej-nisip), sub forma de stilou, pix sau roller , AURORA Velvet Collection, se evidentiaza  printr-o eleganta desavarsita oferind atat femeilor cat si barbatilor o experinta unica, atat tactila cat si vizuala, care transforma instrumentele de scris in accesorii ”must-have”.

Imbinind pasiunea cu traditia de generatii in realizarea unor adevarate opere de arta ce se remarca prin design-ul unic si inovator, produsele Aurora au devenit adevărate capodopere ce definesc manufactura italiană, cu o recunoaștere la nivel mondial.

Oferind o gama de modele, culori si preturi variate, totul intr-un ambalaj deosebit, produsele AURORA reprezintă cadoul perfect  pentru orice ocazie si pentru orice tip de personalitate.

In Romania, Colectia Velvet va putea fi achizitionata incepand cu a doua jumatate a lunii Octombrie ac. In functie de tipul instrumentului de scris ales, preturile variaza de la 90 de euro pana la 150 de euro.

AURORA este prezenta in Romania de la sfarsitul anului 2013 prin reprezentantul exclusiv Aurora Luxury Group.

 

Despre AURORA

Fondată în anul 1919 în Torino (Italia) de către un negustor de textile, Aurora a devenit în cei aproape 100 de ani de existență un producător de referință în domeniul instrumentelor de scris și accesoriilor din piele. Compania a decis extinderea în afara Italiei începind din 1990. Odată cu această deschidere la nivel mondial structura cifrei de afaceri a suferit modificări continue, ajungând în prezent ca 55% din vânzari să fie realizate în Italia şi 45% în subsidiarele internaționale (30% Europa, 35% America, 30% Orientul Mijlociu şi Îndepărtat, 5% restul lumii). Detalii www.aurorapen.it