austromedholding    

Comunicate de presa si evenimente pe tema austromedholding

 • austromedholding

  Bucuresti - 14 December 2015

  Comunicat de ASIS Mapamond

  Austromed Holding SRL, în parteneriat cu bit education & consulting România SRL şi expertul transnaţional bit management Beratung GmbH, a implementat proiectul „Investiţie în resurse umane, mai multe şanse la ocupare - INVEST“, ID130448. ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: austromedholding , austromed holding

  Vezi toate comunicatele de presa despre austromedholding

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul austromedholding.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la austromedholding. Informatiile despre austromedholding cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul austromedholding, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la austromedholding, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.