Relansarea autenticpromotion.ro: sali de conferinta, targuri si expozitii intr-un nou format

BUCURESTI - 9 noiembrie 2009

Comunicat tip General in Afaceri

Fie ca doriti sa vedeti lista salilor de conferinta dintr-o anumita regiune, fie sa aflati toate detaliile pentru fiecare dintre ele, noul format al site-ului autenticpromotion.ro incearca sa raspunda nevoilor dumneavoastra. In prezent, sunt inscrise peste 150 de locatii, insumand peste 430 de sali de conferinta din 8 regiuni importante ale tarii: Bucuresti, Brasov, Busteni, Iasi, Maramures, Oradea si judetul Bihor, Sinaia, Timisoara si judetul Timis.

Redefinirea unui nou format face parte dintr-o strategie de dezvoltare a site-ului. Dorim sa extindem in permanenta baza noastra de date si sa devenim un real ajutor pentru toti organizatorii de evenimente din tara.

De aceea, pe langa datele complete despre salile de conferinta, oferim si o serie de alte servicii, precum inchirierea de plasme si comercializarea diferitelor accesorii pentru targuri si expozitii.

Pe autenticpromotion.ro puteti gasi de asemenea si informatii despre targurile si expozitiile organizate in diferite orase ale tarii. In curand vom include si date privind diverse targuri si expozitii internationale importante.

Pentru mai multe detalii, ne puteti contacta la office@autenticpromotion.ro

Despre Autentic Promotion SRL

Autentic Promotion SRL activeaza in domeniul online din februarie 2007. Pe site-ul www.autenticpromotion.ro, firma pune la dispozitia clientilor sai si alte servicii: inchiriere ecrane plasma, vanzarea diferitelor accesorii pentru targuri, expozitii sau alte evenimente, a decoratiunilor florale pentru standuri si birouri si a sistemelor de afisaj.

Adina Tudor
adina.tudor@autenticpromotion.ro
office@autenticpromotion.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/autentic-promotion-srl/relansarea-autenticpromotion-ro-sali-de-conferinta-targuri-si-expozitii-intr-un-nou-format