Auto Cobalcescu


Descrierea companiei Auto Cobalcescu

Despre AUTO COBALCESCU

AUTO COBALCESCU este o companie privată cu capital 100% românesc, una de tradiţie pe piaţa auto bucureşteană, numărându-se printre cele mai vechi firme furnizoare de servicii de taximetrie.

În luna aprilie 2002 AUTO COBALCESCU a devenit primul concesionar bi-marca RENAULT şi DACIA din Bucureşti.
În peisajul pieţei auto, compania vine cu o soluţie europeană de prezentare şi vânzare a gamei de automobile prin două showroom-uri moderne, concepute în conformitate cu standardale producătorilor şi situate în zone uşor accesibile ale oraşului.

AUTO COBALCESCU propune clienţilor săi un pachet autoturism - servicii de Service Auto şi intreţinere menite să preia toate grijile clientului generate de funcţionarea maşinii sale atât în perioada de garanţie cât şi postgaranţie.

Service-ul auto este unul din cele mai mari şi bine dotate din România, având o suprafaţă totala de 6.000 mp structurată pe 4 nivele, cu instalaţii de climatizare, echipamente şi scule profesionale. Oferta cuprinde întreaga gamă de reparaţii şi servicii de întreţinere, un stand ITP, un stand pentru redresarea caroseriilor şi două autospeciale cu platformă pentru intervenţii şi tractare cu program permanent.

Începând cu anul 2000, taximetrele vechi au fost înlocuite treptat cu unele noi, mai performante, care răspund solicitărilor clienţilor din punct de vedere al confortului asigurat cât şi al rapidităţii serviciilor. Parcul auto este format în prezent din autoturisme Dacia (variantele Berlina, Break, SupeRNova, Solenza, Logan) şi Renault Clio Symbol 2, acestea din urmă oferind un plus de confort şi prin dotarea cu instalaţii de climatizare.

Investiţia în latura umană nu a fost neglijată şi face parte din programul de abordare al afacerii având ca scop promovarea valorilor de echipă, selecţia pe bază de competenţă şi experienţa, criterii ce au funcţionat la formarea tuturor departamentelor, până la top management.

Comunicate Auto Cobalcescu :

Vezi toate comunicatele companiei Auto Cobalcescu.