Auto Cobălcescu - de 5 ani concesionar Dacia şi Renault

BUCURESTI - 2 aprilie 2007

Comunicat tip General in Auto

La Auto Cobălcescu, luna aprilie stă sub semnul sărbătorii.
Compania aniversează 5 ani de prezenţă alături de cele mai importante nume ale pieţei auto româneşti – Renault România şi Automobile Dacia.

Auto Cobălcescu - de 5 ani concesionar Dacia şi Renault

Sărbătoarea este dedicată atât angajaţilor Auto Cobălcescu, cât şi clienţilor, fără sprijinul cărora succesul şi bunul renume al companiei nu ar fi fost posibile.

În aprilie 2002, Auto Cobălcescu deschidea drumul serviciilor de vânzare şi întreţinere de vehicule pentru mărcile Renault şi Dacia în Bucureşti. Astăzi, după 5 ani, suntem aici, fideli pasiunii noastre pentru maşini şi misiunii de a da posibilitatea locuitorilor capitalei să îşi îndeplinească visul de a avea un automobil şi garanţia unor servicii de întreţinere de calitate.

Putem spune că toată această perioadă a fost încununată de succes în demersul nostru de a oferi servicii competitive de vânzare şi întreţinere de autovehicule, iar rezultatele obţinute până în prezent, peste 13.000 vehicule vândute şi 100.000 solicitări de service onorate, ne fac să fim încrezători în viitor.

Fiecare an a însemnat un succes în aspiraţia noastră de dezvoltare şi adaptare la cerinţele clienţilor noştri. Deţinând acum, în locaţii ultracentrale, 2 showroom-uri Renault, un Showroom Dacia şi două unităţi service, Auto Cobălcescu îşi propune ca la viitoarele aniversări să se poată mândri cu adăugarea mărcii Nissan în portofoliul de concesionar şi cu extinderea serviciilor de întreţinere şi reparaţii auto.

Despre Auto Cobalcescu

Despre AUTO COBALCESCU

AUTO COBALCESCU este o companie privată cu capital 100% românesc, una de tradiţie pe piaţa auto bucureşteană, numărându-se printre cele mai vechi firme furnizoare de servicii de taximetrie.

În luna aprilie 2002 AUTO COBALCESCU a devenit primul concesionar bi-marca RENAULT şi DACIA din Bucureşti.
În peisajul pieţei auto, compania vine cu o soluţie europeană de prezentare şi vânzare a gamei de automobile prin două showroom-uri moderne, concepute în conformitate cu standardale producătorilor şi situate în zone uşor accesibile ale oraşului.

AUTO COBALCESCU propune clienţilor săi un pachet autoturism - servicii de Service Auto şi intreţinere menite să preia toate grijile clientului generate de funcţionarea maşinii sale atât în perioada de garanţie cât şi postgaranţie.

Service-ul auto este unul din cele mai mari şi bine dotate din România, având o suprafaţă totala de 6.000 mp structurată pe 4 nivele, cu instalaţii de climatizare, echipamente şi scule profesionale. Oferta cuprinde întreaga gamă de reparaţii şi servicii de întreţinere, un stand ITP, un stand pentru redresarea caroseriilor şi două autospeciale cu platformă pentru intervenţii şi tractare cu program permanent.

Începând cu anul 2000, taximetrele vechi au fost înlocuite treptat cu unele noi, mai performante, care răspund solicitărilor clienţilor din punct de vedere al confortului asigurat cât şi al rapidităţii serviciilor. Parcul auto este format în prezent din autoturisme Dacia (variantele Berlina, Break, SupeRNova, Solenza, Logan) şi Renault Clio Symbol 2, acestea din urmă oferind un plus de confort şi prin dotarea cu instalaţii de climatizare.

Investiţia în latura umană nu a fost neglijată şi face parte din programul de abordare al afacerii având ca scop promovarea valorilor de echipă, selecţia pe bază de competenţă şi experienţa, criterii ce au funcţionat la formarea tuturor departamentelor, până la top management.

Str. Grigore Cobalcescu nr.45, sector 1 Bucuresti
beatrice.grama@autocobalcescu.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/auto-cobalcescu/auto-cobalcescu-de-5-ani-concesionar-dacia-si-renault