Premiile „Caravanei Dacia” a fost înmânate câştigătorilor în Show-room-ul Dacia al AUTO COBALCESCU

BUCURESTI - 11 mai 2005

Comunicat tip General in Auto

Cu ocazia „Caravanei Dacia”, aproximativ 2 000 de persoane au testat gama Logan.
Premiile „Caravanei” a fost înmânate câştigătorilor marţi 10 mai în Show-room-ul Dacia al concesionarului AUTO COBALCESCU, situat pe Bd-ul Octavian Goga 22.

Premiile „Caravanei Dacia” a fost înmânate câştigătorilor în Show-room-ul Dacia al AUTO COBALCESCU

Sosirea « Caravanei Dacia » la Bucureşti a fost primită cu interes de locuitorii capitalei. Aproximativ 2 000 de persoane au testat de vineri până duminică (22-24 aprilie) versiunile Logan Laureate 1.4 MPI şi Logan Ambition 1.6 MPI.

Printre surprizele pregătite publicului s-a numărat şi o tombolă, având ca premii un vehicul Dacia Logan Ambition 1.6 MPI, oferit de RCI Leasing România (filiala financiară a Grupului Renault), si doua aparate foto digitale Canon.

Fericitul câştigător al Daciei Logan se numeşte Constantin Silviu Teodorescu, din Bucureşti. Castigatorii aparatelor foto digitale Canon sunt Istrate Adrian si Vasiliu Octavian, ambii din Bucuresti.
Câştigătorii au intrat în posesia premiilor marţi 10 mai, în cadrul unei festivităţi desfăşurate în Show-room-ul Dacia al concesionarului AUTO COBALCESCU, situat pe Bd-ul Octavian Goga 22.

După Ploieşti (25–27 martie), Focşani (1-3 aprilie), Sibiu (8-10 aprilie), Constanţa (15-17 aprilie) şi Bucureşti (22 – 24 aprilie), "Caravana" va mai poposi în următoarele oraşe: Târgu Mureş (13 -15 mai), Arad (20 – 22 mai) şi Iaşi (27 – 29 mai).

Pe perioada "Caravanei Dacia", clienţii interesaţi de achiziţionarea unui autovehicul Dacia vor beneficia de o ofertă completă de produse financiare, din partea grupului RCI România, prin filialele sale RCI Finanţare şi RCI Leasing: credit în lei sau în euro pentru persoane fizice şi leasing în euro pentru persoane fizice, persoane fizice autorizate şi persoane juridice. Pe perioada Caravanei, 25 martie – 29 mai, RCI vine cu o ofertă specială de credit: o rată de 59 euro*/lună pentru toate versiunile Logan.
*Calculaţie efectuată pentru dobânda de 9,4%, DAE (dobândă anuală efectivă) 11,2% (rambursare constantă) /11,3% (rambursare degresivă), perioada de finanţare 84 luni; rată cu TVA şi fără asigurare.

Despre Auto Cobalcescu

Despre AUTO COBALCESCU

AUTO COBALCESCU este o companie privată cu capital 100% românesc, una de tradiţie pe piaţa auto bucureşteană, numărându-se printre cele mai vechi firme furnizoare de servicii de taximetrie.

În luna aprilie 2002 AUTO COBALCESCU a devenit primul concesionar bi-marca RENAULT şi DACIA din Bucureşti.
În peisajul pieţei auto, compania vine cu o soluţie europeană de prezentare şi vânzare a gamei de automobile prin două showroom-uri moderne, concepute în conformitate cu standardale producătorilor şi situate în zone uşor accesibile ale oraşului.

AUTO COBALCESCU propune clienţilor săi un pachet autoturism - servicii de Service Auto şi intreţinere menite să preia toate grijile clientului generate de funcţionarea maşinii sale atât în perioada de garanţie cât şi postgaranţie.

Service-ul auto este unul din cele mai mari şi bine dotate din România, având o suprafaţă totala de 6.000 mp structurată pe 4 nivele, cu instalaţii de climatizare, echipamente şi scule profesionale. Oferta cuprinde întreaga gamă de reparaţii şi servicii de întreţinere, un stand ITP, un stand pentru redresarea caroseriilor şi două autospeciale cu platformă pentru intervenţii şi tractare cu program permanent.

Începând cu anul 2000, taximetrele vechi au fost înlocuite treptat cu unele noi, mai performante, care răspund solicitărilor clienţilor din punct de vedere al confortului asigurat cât şi al rapidităţii serviciilor. Parcul auto este format în prezent din autoturisme Dacia (variantele Berlina, Break, SupeRNova, Solenza, Logan) şi Renault Clio Symbol 2, acestea din urmă oferind un plus de confort şi prin dotarea cu instalaţii de climatizare.

Investiţia în latura umană nu a fost neglijată şi face parte din programul de abordare al afacerii având ca scop promovarea valorilor de echipă, selecţia pe bază de competenţă şi experienţa, criterii ce au funcţionat la formarea tuturor departamentelor, până la top management.

Florin Chiper
Director Marketing
Tel: 212.64.25 - int 171

florin.chiper@autocobalcescu.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/auto-cobalcescu/premiile-caravanei-dacia-a-fost-inmanate-castigatorilor-in-show-room-ul-dacia-al-auto-cobalcescu