TAXI COBALCESCU isi innoieste parcul auto cu noua Dacia Logan!

BUCURESTI - 18 martie 2005

Comunicat tip General in Auto

AUTO COBALCESCU investeste in confortul si siguranta clientilor sai de taximetrie.

Incepand cu luna martie, AUTO COBALCESCU a demarat, pentru Divizia Taxi a companiei, procesul de innoire a parcului sau auto.
Mai intai au fost introduse in circulatie un numar de 100 de automobile Dacia Logan, urmand ca, pana la sfarsitul anului, parcul auto sa fie complet innoit.
Aceasta etapa face parte dintr-un proiect amplu al companiei care are ca obiectiv final cresterea calitatii serviciilor oferite. In acest proiect sunt incluse si investitia intr-un modern Service Auto, dedicat Diviziei Taxi, si desfasurarea de stagii de pregatire cu soferii taxi angajati.

Pentru comenzi taxi, puteti suna la binecunoscutul 9451, si, in plus, la tel *Taxi(*8294), in retelele de telefonie mobila Orange si Connex.

Despre Auto Cobalcescu

Despre AUTO COBALCESCU

AUTO COBALCESCU este o companie privata cu capital 100% romanesc, una de traditie pe piata auto bucuresteana, numarandu-se printre cele mai vechi firme furnizoare de servicii de taximetrie.

In luna aprilie 2002 AUTO COBALCESCU a devenit primul concesionar bi-marca RENAULT si DACIA din Bucuresti.
In peisajul pietei auto, compania vine cu o solutie europeana de prezentare si vanzare a gamei de automobile prin doua showroom-uri moderne concepute in conformitate cu standardale producatorilor si situate in zone usor accesibile ale orasului:

AUTO COBALCESCU propune clientilor sai un pachet autoturism - servicii de Service Auto si intretinere menite sa preia toate grijile clientului generate de functionarea masinii sale atat in perioada de garantie cat si postgarantie.

Service-ul auto este unul din cele mai mari si bine dotate din Romania, avand o suprafata totala de 6.000 mp structurata pe 4 nivele, cu instalatii de climatizare, echipamente si scule profesionale. Oferta cuprinde intreaga gama de reparatii si servicii de intretinere, un stand ITP, un stand pentru redresarea caroseriilor si o autospeciala cu platforma pentru interventii si tractare cu program permanent.

Incepand cu anul 2000, taximetrele vechi au fost inlocuite treptat cu unele noi, mai performante, care raspund solicitarilor clientilor din punct de vedere al confortului asigurat cat si al rapiditatii serviciilor. Parcul auto este format in prezent din autoturisme Dacia (variantele berlina, break, supeRnova, Solenza) si Renault Clio Symbol 2, acestea din urma oferind un plus de confort si prin dotarea cu instalatii de climatizare.

Investitia in latura umana nu a fost neglijata si face parte din programul de abordare al afacerii avand ca scop promovarea valorilor de echipa, selectia pe baza de competenta si experienta, criterii ce au functionat la formarea tuturor departamentelor pana la top management.

Florin Chiper
Director Marketing
Tel: 212.64.25 - int 171

florin.chiper@autocobalcescu.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/auto-cobalcescu/taxi-cobalcescu-isi-innoieste-parcul-auto-cu-noua-dacia-logan