Auto-Ovarom, 20 de ani de afaceri si performante

Timisoara - 12 februarie 2014

Comunicat tip General in Auto, Afaceri, Logistica/Transport, Retail, Agricultura

Live site

Auto-Ovarom aniverseaza, in aceasta luna, 20 de ani de activitate pe o piata extrem de concurentiala – vanzarea pieselor auto. Cu aceasta ocazie, Auto-Ovarom doreste sa se bucure alaturi de clientii sai, rasplatindu-le fidelitatea cu oferte si reduceri promotionale ce vor fi disponibile din 17 februarie pe site-urile www.autoovarom.ro, www.anvelopeovarom.ro si in reteaua de magazine.

Auto-Ovarom, 20 de ani de afaceri si performante

Infiintat in 1994 de catre antreprenorul Calancea Romica Valeriu, business-ul Auto-Ovarom a crescut prin extinderea domeniului de activitate si a retelei de magazine, avand in prezent peste 60 de angajati. Auto-Ovarom pune la dispozitia clientilor o retea regionala de magazine, trei in Timisoara, unul in Arad si unul in Resita. De asemenea, in Timisoara, functioneaza si doua unitati de service auto multimarca, autorizate RAR.

Dintre colaboratorii de renume ai Auto-Ovarom, putem aminti: Goodyear Dunlop Tires Romania, Michelin Romania, Bridgestone Romania, Pirelli Tyres Romania; Castrol Lubricants Ro, Chevron Romania; Autonet Import, Ad Auto Total, Trost Auto Service Technik, Porsche Inter Auto Romania; Caranda Baterii, Banner Baterii Romania, Robert Bosch; Interliner Transport, Smithfield Ferme, Conselectrificarea Instal, Help Trans, Fornetti Romania, Energomontaj, Elba.

Cifra de afaceri a crescut in fiecare an, ajungand la o valoare de 11.5 milioane de lei in 2012, an in care Auto-Ovarom a primit Diploma pentru Locul 2 în Top Afaceri Romania, judetul Timis pe domeniul 4532 – Comert cu amanuntul de piese si accesorii pentru autovehicule.

Planurile pentru 2014 includ atingerea unei cifre de afaceri de 13 milioane de lei si dezvoltarea intrastructurii online a business-ului nostru. Comertul cu anvelope si piese auto se muta deja in online si vrem sa fim pregatiti cu uneltele specifice acestui gen de activitate.” - Calancea Romica Valeriu, directror general.

 

Detalii suplimentare:

Carmina Groza

asistent manager

carmina.g@autoovatom.ro

0725910481

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/auto-ovarom/auto-ovarom-20-de-ani-de-afaceri-si-performante