Autobaza

Definitie Autobaza

Subunitate specializata in exploatarea si intretinerea parcului auto din dotare.In functie de volumul activitatii, autobaza se poate organiza ca atelier, sectie sau uzina.Autobazele organizate la nivel de uzina, care nu functioneaza in aceeai incinta cu intreprinderile din care fac parte, pot avea in structura organizatorica un numar minim de compartimente functionale strict necesare pentru a le asigura o activitate normala.Autobaza este condusa de un sef de autobaza.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Autobaza? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Autobaza.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Autobaza. Definitiile termenilor despre Autobaza cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Autobaza, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Autobaza.