autocadlt    

Comunicate de presa si evenimente pe tema autocadlt

 • autocadlt. Noile suite Autodesk Design Suites 2015 aduc valoare în proiectarea CAD profesională

  autocadlt

  Bucuresti - 10 April 2014

  Comunicat de Tech Data Distribution sro Praga – Sucursala Bucuresti, DISTRIBUITOR AUTORIZAT AUTODESK

  Autodesk, Inc. (NASDAQ: ADSK) a anunțat la 27 Martie 2014 lansarea noii versiuni 2015 pentru pachetele software de proiectare CAD Autodesk Design Suites. Suitele sunt acum mult mai bine integrate cu serviciile cloud oferite de Autodesk clienților ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: autocadlt , autodesk; proiectare; autocad

  Vezi toate comunicatele de presa despre autocadlt

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul autocadlt.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la autocadlt. Informatiile despre autocadlt cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul autocadlt, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la autocadlt, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.