Când privații se luptă să învingă pandemia, statul declară 6 km funcționali de autostradă

Brasov - 14 ianuarie 2021

Comunicat tip General in Auto

Începând cu luna decembrie, în județul Brașov a fost dat în folosință primul tronson de autostradă. Autoritățile române se fălesc cu 6 km; asta ca și când e un motiv prin care conducătorii auto ar trebui să se simtă privilegiați, recunoscători și dornici de a experimenta o nouă bucată de drum atât de mult așteptată. În tot cazul, România rămâne încă pe harta codașă a țărilor cu drumuri deficitare, cu o infrastructură care deteriorează vehicule și, de multe ori, curmă vieți.

AutoChelu

AutoChelu

Totuși, mediul privat din țara noastră nu a depus armele în lupta pentru dreptate. Multiple afaceri au întâmpinat provocări majore pentru a rămâne pe piață într-o perioadă în care nesiguranța și lipsa de preconizări sunt aspecte care ne definesc.

Business-urile în domeniul auto, la fel ca mai toate din varii domenii, au fost forțate să se reinventeze prin introducerea de noi măsuri care să faciliteze activitatea agajaților, dar și să asigure toate condițiile de prevenție și protecție pentru clienți.

AutoChelu Brașov respectă standarde înalte de lucru, cu proceduri bine stabilite, echipamente ultra-performante și personal pregătit pe fiecare activitate. Service-ul oferă o multitudine de servicii printre care se numără și încărcare freon Brașov, vulcanizare mobilă non-stop, îndreptat și roluit jante tablă și aliaj.

Așa se face că, în urma răspândirii noului COVID-19, AutoChelu face câteva precizări cu privire la activitatea din service atât în relațiile interne dintre angajați, dar și în cele externe cu partenerii, colaboratorii și clienții.

-       Se recomandă menținerea unei distanțe de cel puțin 2 metri între persoane;

-       La intrarea în unitate, au fost instalate dispensare cu dezinfectant pentru mâini;

-       Se asigură ventilația cu aer proaspăt în rânduri repetate pe parcursul unei zile;

-       Este recomandat să vină o singură persoană pentru predarea mașinii în vederea eventualelor intervenții;

-       Se recomandă plata cu cardul.

România mai are mult de recuperat; nu doar în comparație cu țările dezvoltate din vestul Europei, dar și în raport cu alte țări similare ca economie și potențial din fosta Uniune Sovietică. Însă mediul privat, prin puterea oamenilor care văd antreprenoriatul ca pe o șansă de schimbare, are puterea de a deveni motor de evoluție și progres pentru întreaga țară. Iar pentru toate acestea, fiecare dintre noi poate contribui prin consumul de produse și servicii ale afacerilor locale, în detrimentul multinaționalelor cu cifre de afaceri colosale. 

Despre AutoChelu

SERVICE AUTO

Siguranţa şi mobilitatea
clienţilor noştri este pe primul loc
Pasiunea pentru domeniul auto ne-a determinat ca în 2006 să punem bazele companiei AutoChelu. Am început prin oferirea de servicii complete de întreținere a roților, iar treptat, gama noastră de servicii s-a extins. Am așezat calitatea în centrul activității noastre și am păstrat un standard înalt la fiecare interacțiune cu clienții. Mizăm pe competențele profesionale ale echipei noastre dedicate și realizăm lucrări de calitate pentru a garanta siguranța și mobilitatea vehiculului tău. AutoChelu este locul în care vei găsi soluția potrivită pentru orice problemă pe care o întâmpină mașina ta.