Cât costă cele mai scumpe jante din lume?

Brasov - 14 ianuarie 2021

Comunicat tip General in Auto

Colosul Asanti, cel mai renumit furnizor de jante personalizate a creat o adevărată capodoperă pentru conducătorii auto extravaganți. Însă atunci când dorința de epatare atinge cote extreme, acest fapt ajunge să coste... chiar și peste un milion de dolari.

AutoChelu

AutoChelu

Construite din materiale obișnuite, cele mai costisitoare jante valorează în medie 3000-4000 de dolari; dar atunci când sunt încrustate cu diamante, acestea ajung la ordinul milioanelor. În funcție de pretențiile cu privire la aspectul estetic, marii bogați ai lumii pot opta pentru rubine sau safire.

Totuși, să revenim cu picioarele pe pământ, în lumea în care pasionații auto prețuiesc jantele mașinii pe care o șofează, însă nu își ridică problema unor astfel de sume.

Atunci când evaluăm aspectul unui automobil, luăm în considerare atât exteriorul, cât și interiorul acesteia. Iar unul dintre punctele forte, îl reprezintă întotdeauna jantele. Atunci când se face alegerea în ceea ce privește procesele de înlocuiri jante sau doar recondiționări jante, este necesar să se țină cont de câteva aspecte care vor pune în valoare vehiculu, îi vor spori capacitățile și vor contribui la amplificarea esteticului. În caz contrar, alegerea unor jante nepotrivite poate uneori să strice imaginea de ansamblu, iar extravaganța să fie evidențiată exclusiv prin aspecte negative.

De aceea, cei mai bine pregătiți specialiști în industria auto din întreaga lume recomandă consultarea unor profesioniști înainte de alegerea finală, mai ales atunci când vorbim despre investiții mai mari. În România există câteva service-uri auto foarte bine pregătite, atât cu echipamente, cât și cu personal calificat; unul dintre acestea este în inima țării, la Brașov. AutoChelu, service roti Brasov oferă servicii integrate, specializate și personalizabile pe orice tip de jante, nu doar consiliere pentru îndrumarea către achiziționarea unui nou set. De exemplu, serviciul de roluit jante este realizat prin echipamente ultra-moderne și de către specialiști cu zeci de ani de experiență în domeniul auto, în general și pe segmentul jantelor, în particular. Astfel, jantele vehiculului au șanse să devină ca atunci când au ieșit din fabrică fără o investiție financiară considerabilă.

Roțile personalizate, adaptate tipului de vehicul sunt unele dintre cele mai obișnuite metode prin care pasionații de automobile își customizează mașinile. Entuziaștii orientați spre competiție trec de obicei la roți mai ușoare, mai puternice sau mai mari, în timp ce entuziaștii orientați spre estetic și amatorism optează pentru jante de mari dimensiuni, distinctive din punct de vedere vizual.

Chiar dacă prea puțini dintre noi suntem dispuși la investiții enorme pentru jante, este evident faptul că există o orientare tot mai accentuată către acest element al vehiculelor care schimbă complet imaginea generală, aduce după sine admirație și oferă un plus de valoare mașinii.

 

Despre AutoChelu

SERVICE AUTO

Siguranţa şi mobilitatea
clienţilor noştri este pe primul loc
Pasiunea pentru domeniul auto ne-a determinat ca în 2006 să punem bazele companiei AutoChelu. Am început prin oferirea de servicii complete de întreținere a roților, iar treptat, gama noastră de servicii s-a extins. Am așezat calitatea în centrul activității noastre și am păstrat un standard înalt la fiecare interacțiune cu clienții. Mizăm pe competențele profesionale ale echipei noastre dedicate și realizăm lucrări de calitate pentru a garanta siguranța și mobilitatea vehiculului tău. AutoChelu este locul în care vei găsi soluția potrivită pentru orice problemă pe care o întâmpină mașina ta.