Autodesk a lansat AutoCAD for Mac 2015 si AutoCAD LT for Mac 2015

BUCURESTI - 28 octombrie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Constructii, Industrie

Noile functionalitati adaugate aplicatiilor AutoCAD for Mac 2015 si AutoCAD LT for Mac 2015 vin in ajutorul utilizatorilor de Mac si Windows sa lucreze impreuna mai eficient

Cu AutoCAD for Mac 2015, utilizatorii Mac pot acum crea si edita blocuri dinamice.

Autodesk, Inc. (NASDAQ: ADSK) a anuntat in data de 14 Octombrie 2014 lansarea noii versiuni 2015 pentru AutoCAD for Mac si AutoCAD LT for Mac, doua dintre cele mai importante instrumente de proiectare asistata de calculator (CAD) pentru utilizatorii Mac.

Noua versiune software usureaza mai mult ca niciodata munca proiectantilor si studentilor in crearea desenelor si proiectelor pe platforma software preferata fara ca acestia sa mai fie nevoiti sa renunte la functionalitati importante, esentiale pentru fluxurile de lucru zilnice. Utilizatorii pot, de asemenea, sa partajeze date cu colegii care folosesc versiunile Windows ale aplicatiilor pentru o colaborare usoara si fara intrerupere.

"Noua versiune 2015 a aplicatiilor AutoCAD for Mac si AutoCAD LT for Mac reprezinta cea mai importanta actualizare din istoria de cinci ani a acestora" a declarat Amy Bunszel, Vice-Presedinte portofoliu AutoCAD, Autodesk. "Aceasta versiune cuprinde multe caracteristici noi, dar in esenta elimina infundaturi ce impiedicau utilizatorii sa beneficieze de eficienta maxima atunci cand lucrau impreuna la realizarea proiectelor.”

Noile imbunatatiri cheie includ:

„Dynamic Blocks” Utilizatorii Mac castiga abilitatea de a crea si edita blocuri dinamice – o capacitate disponibila anterior exclusiv utilizatorilor Windows. Aceasta caracteristica permite introducerea in desen a unui singur bloc, caruia i se poate schimba forma, dimensiunea sau configuratia, inlocuind necesitatea introducerii mai multor blocuri statice.

Layer States”. Utilizatorii Mac pot acum, de asemenea, sa salveze setarile layerelor ca „Layer States”, stocand astfel informatii precum culoare, tip de linie si statut: inchis, inghetat, blocat. Inainte de versiunea 2015, utilizatorii Mac nu aveau posibilitatea sa vizualizeze nici una dintre informatiile despre layere pe care colegii utilizatori Windows le aveau incorporate in desene.

Data Linking”. Proiectantii care au nevoie sa lege un tabel la datele dintrun fisier Microsoft Excel pot utiliza noua caracteristica „Data Linking”, tabelul actualizandu-se automat pe masura ce sunt realizate modificari in fisierul extern. Aceasta caracteristica este utila mai ales atunci cand se gestioneaza cantitati mari de informatii despre articole precum materiale sau accesorii.

Quick Select”. Instrumentul „Quick Select” ofera posibilitatea de a selecta rapid obiecte pe baza unor criterii de interogare, utilizatorii putand astfel sa aleaga cu usurinta exact ceea ce au nevoie in cadrul desenului. „Quick Select” include, de asemenea, o optiune de "previzualizare" a ceea ce urmeaza a fi selectat, inainte de realizarea efectiva a comenzii.

"AutoCAD for Mac 2015 este o versiune fantastica, cu un numar surprinzator de noi caracteristici importante", a declarat Graham Merritt, arhitect stagiar la FRANCL Architecture. "Suntem foarte multumiti de modul in care se dezvolta acest produs.”

"Cu cea mai noua versiune si functionalitatile adaugate pot, in sfarsit, lasa in urma platforma Windows si utiliza AutoCAD LT for Mac ca aplicatie software preferata pentru drafting si proiectare", spune Kendra Swartz, proiectant la Liederbach and Graham Architects.

Detalii suplimentare despre AutoCAD for Mac disponibile aici.

Produsele software Autodesk sunt disponibile in Romania prin reteaua de Parteneri Autodesk.

Despre Autodesk

Autodesk ajută oamenii să își imagineze, să proiecteze și să creeze o lume mai bună. Oricine – de la profesioniști în proiectare, ingineri și arhitecți până la artiști, studenți și oameni pasionați –utilizează soluțiile Autodesk pentru a-și exprima creativitatea și pentru a aduce soluții la provocări importante. www.autodesk.com

Autodesk, AutoCAD, Autodesk Inventor, DWF, DWG, Green Building Studio, Inventor, and Revit are registered trademarks of Autodesk, Inc., and/or its subsidiaries and/or affiliates in the USA and/or other countries. All other brand names, product names, or trademarks belong to their respective holders. Autodesk reserves the right to alter product and services offerings specifications and pricing at any time without notice, and is not responsible for typographical or graphical errors that may appear in this document. © 2014 Autodesk, Inc. All rights reserved.

Citeste mai mult: Noul Autodesk Subscription 2015 cuprinde mai multe optiuni de acces la solutiile CAD Autodesk

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/autodesk10/autodesk-a-lansat-autocad-for-mac-2015-si-autocad-lt-for-mac-2015