Noile suite Autodesk Design Suites 2015 aduc valoare în proiectarea CAD profesională

BUCURESTI - 10 aprilie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Industrie, Tehnologie

Autodesk, Inc. (NASDAQ: ADSK) a anunțat la 27 Martie 2014 lansarea noii versiuni 2015 pentru pachetele software de proiectare CAD Autodesk Design Suites. Suitele sunt acum mult mai bine integrate cu serviciile cloud oferite de Autodesk clienților săi, aceștia având posibilitatea de a colabora, simula și analiza proiecte în cloud cu un singur click.

Noile suite Autodesk Design Suites 2015 aduc valoare în proiectarea CAD profesională
 Portofoliul Autodesk conține acum câte o aplicație utilă pentru toți cei implicați în realizarea proiectelor și producție, nu numai pentru proiectanți și ingineri. Utilizatorii vor observa cât de ușor este acum să-și îndeplinească sarcinile de lucru cu noile Autodesk Design Suites 2015. 

Amar Hanspal, Senior Vice President of Platform Products, Autodesk.

Portofoliul extins al noii versiuni Autodesk Design Suites 2015 combină integrarea mai strânsă dintre serviciile Autodesk Cloud 360 cu îmbunătățirile importante aduse aplicației AutoCAD.

Fiecare suită Autodesk Design Suite 2015 include aplicația AutoCAD 2015, cea mai avansată versiune AutoCAD de până acum. Noua interfață și instrumentele de creștere a productivității oferă clienților Autodesk posibilitatea experimentării unui nou standard în proiectare și documentare. În plus, abonamentul Autodesk Subscription oferă clienților căi mai convenabile și mai flexibile de acces la instrumentele de lucru de care au nevoie, atunci când au nevoie, pentru a-i ajuta la dezvoltarea afacerii. Aceștia primesc actualizări ale aplicațiilor, servicii și suport tehnic, beneficiind astfel la maximum de investiția realizată.

Îmbunătățiri ce stimulează productivitatea au fost aduse tuturor suitelor 

Noi caracteristici și funcționalități au fost adăugate familiei de suite Autodesk Design Suite 2015:

Autodesk AutoCAD Design Suite

   oferă o interfață vizuală îmbunătățită și suport sporit pentru nori de puncte pentru a transpune lumea reala pe „pânza” AutoCAD, plus modalități mai facile de lucru cu hărți online și alte informații de localizare geografică.

Autodesk Building Design Suite

   livrează o mai bună integrare cu serviciile cloud BIM 360, capacități sporite pentru norii de puncte și alte îmbunătățiri cerute de clienți pentru Autodesk Revit, inclusiv o nouă caracteristică a liniilor de schițare, posibilitatea includerii de imagini în scheme, capacități îmbunătățite ale liniilor ascunse și multe altele.

Autodesk Factory Design Suite

   introduce posibilitatea deplasării mai facile între desenele 2D din AutoCAD și planurile de fabrică 3D cu ajutorul tranzițiilor simplificate din fluxurile de lucru existente, suport nori de puncte pentru capturarea amenajării și utilajelor „așa cum sunt”, utilitate extinsă a datelor Factory Design și îmbunătățiri ale aplicației Factory Design Mobile app.

Autodesk Infrastructure Design Suite

   include îmbunătățiri majore aduse aplicației AutoCAD Civil 3D, inclusiv pentru interfața de utilizator, o mai mare flexibilitate pentru modelarea coridoarelor, crearea mai eficientă a machetelor de profile, drafting de producție mai bun și modalități simplificate pentru crearea de subansamble personalizate.

Autodesk Plant Design Suite

   lansează îmbunătățiri semnificative ale aplicației AutoCAD Plant 3D, inclusiv pentru centrul de greutate, lista de materiale (BOM), modelarea conductelor de lungime fixă, desenarea de conducte și instrumentație (P&ID) și izometrie.

Autodesk Product Design Suite

  aduce capacități excepționale de modelare, o experiență nouă în utilizare și îmbunătațiri în fluxul de lucru. 

Caracteristicile și funcționalitățile efective variază în funcție de ediție (Standard, Premium, Ultimate) pentru fiecare suită. Pentru detalii, vizitați www.autodesk.com/suites

Servicii Cloud la doar un click distanță

Specialiștii proiectanți din diverse domenii – arhitectură, inginerie, construcții și infrastructură – se pot aștepta la productivitate semnificativ îmbunătățită accesând printr-un singur click tehnologia BIM 360, aplicație software cloud-based pentru modelarea informațională a clădirii (BIM – Building Information Modeling), în vederea colaborării și managementului proiectelor din construcții.

Autodesk InfraWorks 360, ce oferă inginerilor civili servicii cloud suplimentare pentru colaborare și analiză încă din primele etape ale proiectului de infrastructură, include o interfață de utilizator actualizată, suport pentru mai multe formate de date, îmbunătățiri pentru Roadway Design for InfraWorks 360 și o aplicație nouă, Bridge Design for InfraWorks 360. Suitele dedicate acestor domenii oferă, de asemenea, integrarea deplină a serviciului Autodesk 360 Rendering, tehnologie ce utilizează puterea de calcul practic infinită din cloud pentru a crea eficient randări la rezoluție mare.

Clienții din industria de proiectare mecanică au acces facil la noile oferte, cum ar fi Process Analysis 360, un serviciu software cloud-based ce ajută inginerii și proiectanții de sisteme să modeleze, să studieze și să optimizeze procesele de fabricație.

„Una dintre caracteristicile mele preferate ale serviciilor cloud este, în mod special, accesul la Green Building Studio”, spune Andrew Watkins, Associate Principal, Ayers Saint Gross Architects. 
„Arhitecții sunt mult mai dornici să realizeze analize de energie devreme în procesul de proiectare, astfel că încă din stadiul de concept suntem capabili să analizăm versiuni multiple ale proiectului clădirii direct din Revit, prin cloud. Astfel, primind imediat informații despre consumul de energie și durata de viață a construcției, putem lua deciziile corecte. Acesta este unul dintre cele mai importante beneficii oferite de cloud pentru noi.”

Disponibilitate
Autodesk Design Suites 2015 sunt disponibile în România din 28 Martie 2014 prin rețeaua de Parteneri Autorizați Autodesk. Pentru detalii, oferte comerciale și achiziție, contactați Partenerii Autorizați Autodesk la www.autocadlt.ro/parteneri


Autodesk, AutoCAD, BIM 360 and Civil 3D are registered trademarks or trademarks of Autodesk, Inc., and/or its subsidiaries and/or affiliates in the USA and/or other countries. All other brand names, product names or trademarks belong to their respective holders. Autodesk reserves the right to alter product and services offerings, and specifications and pricing at any time without notice, and is not responsible for typographical or graphical errors that may appear in this document. © 2014 Autodesk, Inc. All rights reserved.

Despre Autodesk

Autodesk ajută oamenii să își imagineze, să proiecteze și să creeze o lume mai bună. Oricine – de la profesioniști în proiectare, ingineri și arhitecți până la artiști, studenți și oameni pasionați – utilizează soluțiile Autodesk pentru a-și exprima creativitatea și pentru a aduce soluții la provocări importante. www.autodesk.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/autodesk10/noile-suite-autodesk-design-suites-2015-aduc-valoare-in-proiectarea-cad-profesionala