Noul Autodesk Subscription 2015 cuprinde mai multe optiuni de acces la solutiile CAD Autodesk

BUCURESTI - 4 iunie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Constructii, Industrie

Aplicatiile software Autodesk nu au fost niciodata mai usor de accesat.
Autodesk Subscription a fost extins, iar acum contine toate tipurile de abonament furnizate de Autodesk, inclusiv Maintenance Subscription, Desktop Subscription si Cloud Service Subscription.

Abonamentul Autodesk® Subscription reprezinta metoda cea mai convenabila, moderna si flexibila de a achizitiona si accesa aplicatiile software si serviciile Autodesk de care proiectantii si arhitectii au nevoie pentru a isi dezvolta afacerea. Dispunand de mai multe optiuni de achizitie ca niciodata, specialistii pot alege planul care se potriveste cel mai bine bugetului si nevoilor curente de proiectare. Autodesk Subscription pune la dispozitia utilizatorilor aplicatii software, servicii si suport pentru accelerarea intregului flux de lucru.

Maintenance Subscription

Maintenance Subscription este cea mai economica modalitate de a mentine ­si a maximiza valoarea investitiei pe termen lung in aplicatii software Autodesk s­i servicii asociate.

• Acces la cele mai recente versiuni software, oferind utilizatorilor un avantaj competitiv important.

• Drepturi flexibile de utilizare a licentelor.

• Beneficii oferite de platforma cloud Autodesk® 360 ce ajuta la cre­sterea mobilitatii, la imbunatatirea colaborarii s­i la optimizarea proiectelor.

• Suport tehnic.

Desktop Subscription

Desktop Subscription ofera abonatilor posibilitatea de a alege dintre optiunile de utilizare lunara, trimestriala sau anuala a suitelor Autodesk Design and Creation Suites s­i a altor produse software selectate.

• Acces la cele mai recente versiuni software, servicii selectate cloud Autodesk® 360 ­si suport tehnic.

• Cost scazut de start, oferind posibilitatea gestionarii costurilor fara realizarea unei investitii majore initiale sau unui angajament pe termen lung.

• Cresterea sau reducerea numarului de licente este facila, in functie de modificarea nevoilor pentru proiecte pe termen scurt ­si de personal.

Cloud Service Subscription

Cloud Service Subscription ofera posibilitatea extinderii activitatii de proiectare de pe desktop in cloud.

• Puterea practic infinita de cloud computing ajuta utilizatorii sa isi desfa­soare activitatile complexe si mari consumatoare de resurse fara a isi suprasolicita statia de lucru — anuland astfel necesitatea de a investi in echipamente hardware specializate costisitoare.

• Posibilitatea de a colabora in cloud cu echipe extinse de lucru in timp real, de la birou sau de pe dispozitivul mobil.

• Accesarea fis­ierelor de proiect oricand, de oriunde — din web s­i de pe dispozitivele mobile — eficientizeaza fluxurile de lucru pe toata durata proiectarii.

• Acces la cele mai recente servicii, drepturi flexibile de utilizare a licentelor s­i suport tehnic.

Pentru informatii despre produsele Autodesk, vizitati www.autocadlt.ro

Produsele si serviciile Autodesk sunt disponibile in Romania prin reteaua de Parteneri Autorizati Autodesk (www.autocadlt.ro/parteneri)

Beneficiile Autodesk Subscription sunt supuse termenilor s­i conditiilor Autodesk Subscription. Este posibil ca nu toate beneficiile s­i ofertele abonamentului Autodesk Subscription sa fie disponibile pentru toate produsele s­i/sau in toate limbile. Accesul la serviciile cloud necesita o conexiune internet ­si este supus limitarilor geografice stabilite in termenii pentru servicii (Terms of Service).

Despre Autodesk

Autodesk ajută oamenii să își imagineze, să proiecteze și să creeze o lume mai bună. Oricine – de la profesioniști în proiectare, ingineri și arhitecți până la artiști, studenți și oameni pasionați –utilizează soluțiile Autodesk pentru a-și exprima creativitatea și pentru a aduce soluții la provocări importante.

Autodesk, AutoCAD, Autodesk Inventor, DWF, DWG, Green Building Studio, Inventor, and Revit are registered trademarks of Autodesk, Inc., and/or its subsidiaries and/or affiliates in the USA and/or other countries. All other brand names, product names, or trademarks belong to their respective holders. Autodesk reserves the right to alter product and services offerings specifications and pricing at any time without notice, and is not responsible for typographical or graphical errors that may appear in this document. © 2014 Autodesk, Inc. All rights reserved.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/autodesk10/noul-autodesk-subscription-2015-cuprinde-mai-multe-optiuni-de-acces-la-solutiile-cad-autodesk