Am instalat navigatia auto visată! Acum ce urmează?

BUCURESTI - 29 iunie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto

Tot ce trebuie sa stii despre beneficiile de a folosi o navigatie auto cu Android:

Sisteme de navigatie complete cu Android

Google este una dintre cele mai de încredere companii din lume... vorbim fara indoiala de un gigant tehnologic, nu-i asa? Când vine vorba de aplicațiile pentru Android, acestea sunt asadar cel mai sigur pariu în care să ne punem încrederea. Dupa cum stim, Android este o platformă software și un sistem de operare pentru dispozitive electronice, bazată pe nucleul Linux, dezvoltată inițial de compania Google, iar mai târziu de consorțiul comercial Open Handset Alliance.

Tocmai de aceea, tot mai multa lume (inclusiv in Romania) se decide sa foloseasca acest sistem de operare si in sistemele multimedia pentru masina.

Obțineți in articolul de astazi o mulțime de avantaje, trucuri si sfaturi pentru instalarea/utilizarea navigatiilor cu Android. De asemenea, am pregatit si cateva din... funcțiile sale ascunse.

Azi, aproape toate mașinile de nouă generație sunt echipate cu Android Auto; altii oameni prefera sa isi actualizeze vechile autoturisme cu o navigatie dedicata, ce ruleaza tot cu Android. De ce? Motivele sunt multe: obțineți o integrare perfectă cu celelalte dispozitive Android; puteti folosi si iPhone-ul; preturile sunt accesibile; montarea este usoara; se gasesc rame si adaptoare pentru aproape orice masina.

Scopul acestor device-uri este clar - sa iti permita folosirea aplicațiilor preferate (precum cele de pe smartphone), în timp ce esti pe drum. Interfață simplificată, ecranul mare, display-ul performant si viteza de operare recomanda navigatiile auto cu Android si le aseaza in topul achizitiilor de accesorii auto, in 2019 si 2020.

Actualizari la zi

Poate in trecut ai avut un sistem OEM cu navigatie si foarte probabil ti-ai dat seama cat de greu este sa actualizezi sistemul de operare. De altfel, aceste actualizari nu erau mereu “sigure”, iar un update nereusit putea sa deterioreze grav produsul. Sistemele Android elimina orice bataie de cap cand vine vorba de actualizari de harti sau aplicatii. O simpla conectare la internet, o cafea buna si vreo 20 de minute si ti-ai actualizat TOATE aplicatile; poti astfel sa ai integrate ultimele modificari in materie de harti. Totul se desfasoara fara nici un risc asupra aparatului!

GPS si muzica buna, in acelasi timp

Sistemul Android inteligent se poate numi multitasking - adica poate efectua mai multe functii in acelasi timp. O combinatie perfecta ar fi modalitatea GPS (in special la drumuri lungi) si muzica ta preferata pe fundal. De altfel, cu optiunea Android “Splitscreen”, poti sectiona display-ul in doua, afisand coordonatele gps si un video/film in același timp.

Radio online

Suntem in 2020 si gusturile difera de la persoana la persoana. Cu o navigatie Aftermarket Android nu esti limitat la statiile radio standard. Exista diverse aplicatii unde poti sa optezi pentru un canal/frecventa online si poti asculta muzica ori emisiunile tale preferate.

Comenzi vocale

Da, navigatiile Android aftermarket au ajuns la un alt nivel si pot oferi inclusiv functia de comenzi vocale. Un “Hey, Google” te poate ajuta in diverse situatii de trafic intens, oboseala sau control rutier.

Camera marsarier

Suntem în 2020, însă va garantăm ca încă foarte puțini beneficiază de acest lux, din fabrica. Camera marsarier OEM este încă o noutate pentru piata automobilistica din România. De obicei majoritatea nu bifeaza acel punct la configurarea din fabrica - cel mai probabil din cauza prețului foarte ridicat. Un sistem Android poate sa îți ofere vizibilitate în spate, fata și chiar 360 grade, la preturi acceptabile.

Aplicații online/offline

Waze, Sygic, Google Maps, Youtube, Spotify și multe altele pentru relaxarea bine meritata în autoturismul tău. O simpla conexiune la hotspot (ori printr-un dongle de internet) si poți sa rulezi toate aceste aplicații si sa iti usurezi viata la volan.

Grafica si sunet de exceptie

Ce trebuie sa stii legat de calitatea sunetului si al grafici oferite de produsele auto aftermarket cu Android? Un multimedia Android de calitate (conform componentelor interne) o sa imbunatateasca mereu calitatea sunetului si a graficii oferite pe noul display. Egalizatorul special DSP (digital sound processing) si ecranele capacitive oferă o experienta unica cand vine vorba de sunet si grafica.

Cumpara de la AutoDrop .ro cele mai populare navigatii cu Android ale momentului!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/autodrop/am-instalat-navigatia-auto-visata-acum-ce-urmeaza