Autoexpotehnica

Comunicate de presa si evenimente pe tema Autoexpotehnica

 • Autoexpotehnica. AUTOEXPOTEHNICA 2012 la final

  Autoexpotehnica

  Bucuresti - 12 noiembrie 2012

  Comunicat de ROMEXPO

  ... Autoexpotehnica 2012 – s-a aflat la prima editie si s-a adresat unui public specializat in domeniul tehnicii si intretinerii auto. ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: autoexpotehnica

 • Autoexpotehnica. AUTOEXPOTEHNICA - Expozitie de componente auto si accesorii, 08 – 10 noiembrie 2012, ROMEXPO

  Autoexpotehnica

  Bucuresti - 5 noiembrie 2012

  Comunicat de ROMEXPO

  ... Autoexpotehnica – eveniment adresat furnizorilor de ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: autoexpotehnica

  Vezi toate comunicatele de presa despre Autoexpotehnica

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul Autoexpotehnica.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la Autoexpotehnica. Informatiile despre Autoexpotehnica cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul Autoexpotehnica, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la Autoexpotehnica, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.