autohop    

Comunicate de presa si evenimente pe tema autohop

 • autohop. S-a lansat AutoHop.ro, platforma de ridesharing pentru calatorii romani

  autohop

  Bucuresti - 21 March 2014

  Comunicat de The Trust Worx Kft

  ... autohop.ro, comunitatea romanilor care calatoresc frecvent in tara si in Europa. autohop.ro este platforma care pune in legatura soferii si pasagerii care se deplaseaza catre aceeasi destinatie, fie ca aceasta este in Romania sau in ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: aplicatie mobila , autohop , ridesharing , carpooling , autostop online

  Vezi toate comunicatele de presa despre autohop

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul autohop.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la autohop. Informatiile despre autohop cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul autohop, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la autohop, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.