Autoklass oferă verificări gratuite pentru posesorii de autoturisme Mercedes-Benz

BUCURESTI - 4 iunie 2014

Comunicat tip General in Auto, Afaceri, Sport, Logistica/Transport

• Caravana Mercedes-Benz Service Truck - dedicată operaţiunilor mobile de service - va fi prezentă la Bucuresti (7-8 iunie) şi Sibiu (10-11 iunie).

• Toţi posesorii de autoturisme Mercedes-Benz care vor veni în locaţiile caravanei sunt invitaţi să beneficieze de verificări gratuite, oferite de specialiştii Autoklass,

• Verificarea tehnică a autoturismului este gratuită pe tot parcursul Caravanei.

• Pe tot parcursul Caravanei echipa Autoklass vă invită să participaţi la sesiuni de test-drive cu cele mai noi modele Mercedes-Benz.

Autoklass oferă verificări gratuite pentru posesorii de autoturisme Mercedes-Benz

Prezentă în cadrul caravanei, echipa de tehnicieni şi consilieri auto din cadrul Autoklass va asigura gratuit  servicii service specializate constând în efectuarea de verificări funcţionale, expertize şi diagnosticări. Aceste operaţiuni service vor reconfirma clienţilor calitatea serviciilor şi profesionalismul membrilor echipei Autoklass - Partener autorizat Mercedes-Benz.

 

“Această amplă acţiune de verificare şi consultanţă răspunde dorinţei  Autoklass de a veni în întâmpinarea nevoilor clienţilor. Astfel, având in vedere şi contextul apropiat al călătoriilor de vară, suntem alături  de posesorii de autoturisme Mercedes-Benz punând la dispoziţia acestora cele mai bune servicii de service alături de echipa producatorului Mercedes-Benz. Totodată, îi invităm pe toţi posesorii de autoturisme Mercedes-Benz, să se adreseze centrelor noastre autorizate pentru beneficia de serviciile necesare întreţinerii în stare impecabilă şi pe lungă durată a autovehiculului Mercedes-Benz pe care il deţin. În ceea ce priveşte activitatea de vânzări autovehicule noi şi rulate, punem la dispozitia clienţilor noştri permanent mai mult de 400 autovehicule Mercedes-Benz”,  declară domnul Daniel Grecu, Director General Autoklass Group.

 

În cadrul caravanei, pachetul de verificare gratuită de care va beneficia fiecare posesor de autoturism Mercedes-Benz, include operaţiuni precum: verificarea stării fluidelor (antigel, lichid frână, lichid servodirecţie), verificarea sistemului de iluminare, verificarea plăcuţelor şi discurilor de frana, inspecţia vizuală generală a caroseriei, inspecţia vizuală pentru eventuale pierderi de lichide, testarea electronica sistemul Star Diagnosis.

Toţi cei care vor beneficia de acestă verificare, vor intra în posesia unui voucher care le asigura condiţii speciale de preţ la prima programare în service la oricare dintre centrele service Autoklass.

 

Calendarul Caravanei Mercedes-Benz Service Truck este următorul:

 

     - 7 - 8 iunie: Bucureşti - parcarea Băneasa Shopping City si
     - 10 - 11 iunie : Sibiu – parcarea Promenada Mall.

 

Programul zilnic al caravanei se derulează între orele 10.00 – 19:00.

 

De asemenea, în cadrul caravanei, publicul din locaţii poate participa la sesiuni de test-drive cu noile modelele GLA şi Noua Clasa C, dar şi cu alte modele precum Clasa E Coupé şi Mercedes-Benz SLK.  

 

 

 

Despre AUTOKLASS GRUP

Autoklass Group - membru al grupului Romstal, s-a infiinţat în anul 1996, fiind unul dintre centrele Mercedes-Benz cu cea mai îndelungată experienţă din România. În acest moment, centrul deţine o reţea de 7 sucursale la nivel naţional, 3 dintre aceste având sediul Bucureşti. În toate locaţiile se oferă servicii de vânzare, cât şi postvânzare. Mai multe detalii puteţi găsi pe www.autoklass.ro.