Comunicate Automobile Bavaria

Automobile Bavaria

Compania Automobile Bavaria a emis 4 comunicate de presa

 • Automobile Bavaria Group lansează un nou serviciu de mobilitate pe piaţa din România, prin brandul Bavaria Mobility.

  Bavaria Automobile

  BUCURESTI - 8 decembrie 2017

  Bavaria Mobility este noua afacere a grupului Automobile Bavaria dedicată pieţei de închirieri de automobile premium, cu pachete şi servicii complete. Compania oferă servicii de mobilitate premium de tip rent a car şi închiriere pe termen lung (Executive Mobility), având o flotă de peste 70 automobile marca BMW şi MINI, care include cele mai noi modele ale producătorului. Serviciul Executive Mobility oferă o alternativă flexibilă pentru leasingul operaţional. Astfel, clientii îşi pot înlocui maşina o dată sau chiar de două ori pe an, în funcţie de preferinţe şi sezon.    comunicatul de presa

 • Automobile Bavaria Group a realizat o creştere substanţială a vânzărilor de automobile şi a serviciilor post-vânzare în anul 2015.

  Automobile Bavaria Group a realizat o creştere substanţială a vânzărilor de automobile şi a serviciilor post-vânzare în anul 2015.

  BUCURESTI - 2 februarie 2016

  Automobile Bavaria Group a realizat o creştere substanţială a vânzărilor de automobile şi a serviciilor post-vânzare în anul 2015.
  Anul 2015 a marcat o creştere pentru toate companiile aflate sub umbrela MHS Holding: Automobile Bavaria Group România, MHS Truck & Bus Group România şi Schmidt Gruppe Deutschland.
      comunicatul de presa

 • BMW Design Days 2015: Noul BMW Seria 1 a fost prezentat publicului iar Gheorghe Hagi conduce noul BMW X6

  Noul BMW Seria 1 2015.

  BUCURESTI - 12 mai 2015

  BMW Design Days 2015: Noul BMW Seria 1 a fost prezentat publicului. Gheorghe Hagi conduce noul BMW X6 iar BMW M4 Cabrio a făcut deliciul fanior mărcii.

  Automobile Bavaria a organizat în weekendul 8-9 mai, la showroom-ul din Băneasa, BMW Design Days, un eveniment de tip “porţi deschise” cu ocazia lansării noului model BMW Seria 1.
      comunicatul de presa

 • Preşedintele Automobile Bavaria Group a fost decorat cu Crucea de merit în grad de cavaler a Ordinului de Merit al Republicii Federale Germania.

  Werner Hans Lauk, desemnat de Președintele Joachim Gauck sa înmâneze în cadru festiv această distincție domnului Michael Schmidt

  BUCURESTI - 23 februarie 2015

  Excelența Sa Președintele Republicii Federale Germania, domnul Joachim Gauck, a acordat domnului Michael Horst Schmidt Crucea de merit în grad de Cavaler a Ordinului de Merit al Republicii Federale Germania.
  Ceremonia de acordare a ordinului și brevetului a avut loc la reședința Ambasadorului Germaniei la București, domnul Werner Hans Lauk, desemnat de Președintele Joachim Gauck sa înmâneze în cadru festiv această distincție domnului Schmidt, pentru merite deosebite în dezvoltarea relațiilor româno-germane și a conservării patrimoniului cultural al minorității germane în România.

  Evenimentul a fost onorat cu prezența de către Președintele României, domnul Klaus Werner Iohannis, de reprezentanți ai Parlamentului României, ai Bundestag-ului German și ai Casei Regale a României, de personalități ale vieții culturale, economice și spirituale printre care Ion Carmitru, Lazăr Comănescu, Emil Hurezeanu, Astrid Fodor, Radu Merica, Rectorul Universității „Lucian Blaga” din Sibiu, Profesor Doctor Ing. Ioan Bondrea şi membrii familiei Schmidt.
      comunicatul de presa