Poze Automobile bavaria

 • Automobile Bavaria a livrat 81 de autobuze MAN la Brasov

  Poza: Automobile Bavaria a livrat 81 de autobuze MAN la Brasov

 • Bavaria Automobile

  Poza: Automobile Bavaria Group lansează un nou serviciu de mobilitate pe piaţa din România, prin brandul Bavaria Mobility.

 • Werner Hans Lauk, desemnat de Președintele Joachim Gauck sa înmâneze în cadru festiv această distincție domnului Michael Schmidt

  Poza: Preşedintele Automobile Bavaria Group a fost decorat cu Crucea de merit în grad de cavaler a Ordinului de Merit al Republicii Federale Germania.

 • Automobile Bavaria anunta deschiderea MAN Service Oradea

  Poza: Automobile Bavaria anunta deschiderea MAN Service Oradea

 • Automobile Bavaria Group a realizat o creştere substanţială a vânzărilor de automobile şi a serviciilor post-vânzare în anul 2015.

  Poza: Automobile Bavaria Group a realizat o creştere substanţială a vânzărilor de automobile şi a serviciilor post-vânzare în anul 2015.

 • Mai sunt 3 zile cu reducere 30% la Circuite Turistice 2018 de la Bavaria Tour!

  Poza: Mai sunt 3 zile cu reducere 30% la Circuite Turistice 2018 de la Bavaria Tour!

 • NOU! Lansare Vacante Revelion 2019 cu Reducere 40% la Bavaria Tour.

  Poza: NOU! Lansare Vacante Revelion 2019 cu Reducere 40% la Bavaria Tour.

 • Bavaria Tour

  Poza: Bavaria Tour ofera BONUS 100 Lei si Cardul de Fidelitate cu multe Beneficii

 • Agentia de turism Bavaria Tour a lansat Circuite turistice 2016 cu reducere 40%

  Poza: Agentia de turism Bavaria Tour a lansat Circuite turistice 2016 cu reducere 40%

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul automobile bavaria.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la automobile bavaria. Pozele pe tema automobile bavaria cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul automobile bavaria, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la automobile bavaria, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la automobile bavaria.