Flautul fermecat merge cu Dacia în al V-lea turneu naţional

BUCURESTI - 17 iunie 2015

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate

Live site

Dacia susţine cea de-a cincea ediție a Turneului Național ”Flautul Fermecat”, care a început în data de 11 iunie și se va desfășura până pe 27 iunie. În cadrul proiectului muzical, organizat și susținut de Radio România, flautistul Ion Bogdan Ștefănescu și pianistul Horia Mihail merg în șapte orașe din țară.

Flautul fermecat merge cu Dacia în al V-lea turneu naţional

Pe scenele din România vor defila instrumente spectaculoase, unele necunoscute publicului de aici, provenite din țara Soarelui Răsare. Pe lângă deja celebrul flaut de aur marca Muramatsu, veți putea asculta un flaut de lemn Yamaha, un flaut piccolo - Yamada, un flaut alto - Sankyo și un flaut bas - Kotato, toate aceste mărci fiind cap de serie pe plan mondial.

Itinerar:

11 iunie 2015 – Roman - Liceul de muzică

15 iunie 2015 - Tulcea - Teatrul Jean Bart

17 iunie 2015 - Brașov - Sala Patria

18 iunie 2015 - Pitești - Casa de cultură a sindicatelor

22 iunie 2015 - Caracal - Teatrul Național

24 iunie 2015 - București - Sala Radio

27 iunie 2015 - Deva - Centrul cultural Drăgan Muntean

Dacia nu este la primul parteneriat cu „Flautul Fermecat”, compania fiind implicată activ în proiecte care susțin valorile românești și muzica clasică. De menționat sunt turneul „Vioara lui George Enescu la sate”, „Clasic e fantastic” – proiect educațional de muzică clasică destinat copiilor sau RadiRo –Festivalul Orchestrelor Radio.