Poze Automobile

 • Masini de inchiriat

  Poza: Cum alegem firma de inchirieri automobile?

 • Werner Hans Lauk, desemnat de Președintele Joachim Gauck sa înmâneze în cadru festiv această distincție domnului Michael Schmidt

  Poza: Preşedintele Automobile Bavaria Group a fost decorat cu Crucea de merit în grad de cavaler a Ordinului de Merit al Republicii Federale Germania.

 • Automobile Bavaria anunta deschiderea MAN Service Oradea

  Poza: Automobile Bavaria anunta deschiderea MAN Service Oradea

 • Avantajele achizitiei unui automobile SUV - Land Rover de vanzare prin contracte de leasing – Promotii Leasing Automobile

  Poza: Avantajele achizitiei unui automobile SUV - Land Rover de vanzare prin contracte de leasing – Promotii Leasing Automobile

 • Automobile Bavaria a livrat 81 de autobuze MAN la Brasov

  Poza: Automobile Bavaria a livrat 81 de autobuze MAN la Brasov

 • Uzina Vehicule Dacia a produs 5 milioane de automobile

  Poza: Uzina Vehicule Dacia a produs 5 milioane de automobile

 • Automobile Bavaria Group a realizat o creştere substanţială a vânzărilor de automobile şi a serviciilor post-vânzare în anul 2015.

  Poza: Automobile Bavaria Group a realizat o creştere substanţială a vânzărilor de automobile şi a serviciilor post-vânzare în anul 2015.

 • Noul BMW X5 2007 este prezentat in premiera in Romania de Dom Automobile

  Poza: Noul BMW X5 2007 este prezentat in premiera in Romania de Dom Automobile

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul automobile.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la automobile. Pozele pe tema automobile cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul automobile, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la automobile, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la automobile.