Noul sediu al importatorului oficial Citroen

BUCURESTI - 2 august 2004

Comunicat tip General in Auto

Automotive Trading Services SRL, importator oficial Citroen pentru Romania are incepand cu data de 20.06 a.c. un nou sediu localizat pe Soseaua Pipera numarul 41, sector 2, Bucuresti. Aceasta locatie este situata intr-un adevarat “pol automobilistic”.

La aceasta adresa se afla un nou showroom in care sunt expuse toate marcile de autoturisme Citroën ,(Citroen C2, C3, C3 Pluriel, Xsara, Xsara Picasso, C5,Berlingo Multispace si C8), iar in exterior este amenajata o expozitie speciala cu gama completa de vehicule comerciale Citroen: Berlingo Furgon, Jumpy si Jumper.

Noul sediu al importatorului oficial Citroen

Pe langa acest nou spatiu, ATS a deschis, in aceeasi locatie si un centru de activitati auto specifice, unde sunt oferite urmatoarele servicii: vanzari vehicule noi, vanzari piese de schimb si accesorii, reparatii caroserii, reparatii mecanice, diagnoza computerizata.

Acest nou showroom se adauga celui din Nicolae Titulescu 95-105, care apartine tot ATS (si ramane in continuare deschis) si celor 15 showroomuri ale concesionarilor Citroën din tara.

Despre Automotive Trading Services SRL

Automotive Trading Services este importator oficial Citroen pentru Romania. In gama Citroen sunt incluse urmatoarele modele: Citroen C2, C3, C3 Pluriel, Xsara, Xsara Picasso, C8, Berlingo Multispace si vehicule utilitare: Berlingo Furgon, Jumpy si Jumper.
Monica Jitariuc
021- 233 09 17
ats@ats.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/automotive-trading-services-srl/noul-sediu-al-importatorului-oficial-citroen