Autoritate de lucru judecat

Definitie Autoritate de lucru judecat

Principiu juridic potrivit caruia hotararile judecatoresti definitive capata autoritate (putere) de lucru judecat neputand fi atacate decat prin intermediul cailor de atac extraordinare. Hotararile judecatoresti definitive devin executorii si impiedica o noua urmarire pentru aceeasi fapta, chiar daca acesteia i s-ar da o noua incadrare juridica

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Autoritate de lucru judecat? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Autoritate de lucru judecat.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Autoritate de lucru judecat. Definitiile termenilor despre Autoritate de lucru judecat cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Autoritate de lucru judecat, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Autoritate de lucru judecat.