Autoritate publica

Definitie Autoritate publica

Puterile publice existente in stat.Potrivit Constitutiei Romaniei autoritatile publice sunt: - parlamentul, care exercita puterea legislativa, presedintele Romaniei, - guvernul si administratia publica, institutii care formeaza puterea executiva - autoritatea judecatoreasca, ce exercita puterea judecatoreasca. Modul de organizare si functionare al autoritatilor publice reflecta aplicarea fidela a principiului separarii puterilor in stat.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Autoritate publica? Propune definitie

Poze Autoritate publica

 • Consultare publica

  Poza: Consultare publica

 • E9 democratizeaza publicarea

  Poza: E9 democratizeaza publicarea

 • Protocol ordine publica si control

  Poza: Protocol ordine publica si control

 • Consultare publica - buget 2005

  Poza: Consultare publica - buget 2005

 • Vezi toate pozele despre Autoritate publica

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Autoritate publica.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Autoritate publica. Definitiile termenilor despre Autoritate publica cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Autoritate publica, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Autoritate publica.