Autoritate tutelara

Definitie Autoritate tutelara

Institutie reglementata de Codul Familiei, creata pe langa autoritatile publice locale in vederea ocrotirii intereselor minorului lipsit de ingrijire parinteasca, in cazurile prevazute de lege. Autoritatea tutelara competenta este fie cea de la domiciliul minorului, fie cea de la locul unde trebuie luate masurile urgente etc. Deciziile autoritatilor tutelare pot fi atacate la autoritatea ierarhica superioara.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Autoritate tutelara? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Autoritate tutelara.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Autoritate tutelara. Definitiile termenilor despre Autoritate tutelara cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Autoritate tutelara, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Autoritate tutelara.