Autorizatie de construire

Definitie Autorizatie de construire

Autorizatia de construire este actul de autoritate al Administratiei publice locale, pe baza caruia se asigura aplicarea masurilor prevazute de lege referitoare la amplasarea, proiectarea, executarea si functionarea constructiilor si in baza caruia se pot executa lucrari de constructii.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Autorizatie de construire? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Autorizatie de construire.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Autorizatie de construire. Definitiile termenilor despre Autorizatie de construire cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Autorizatie de construire, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Autorizatie de construire.