Autorizatie de demolare

Definitie Autorizatie de demolare

Acelasi lucru cu Autorizatia de desfiintare.Autorizatia de demolare este actul de autoritate al Administratiei publice locale, pe baza caruia se permite desfintarea integrala sau partiala a unui imobil, in vederea re-construirii si re-proiectarii unei constructii noi. Autorizatia de demolare se emite in aceleasi conditii ca si autorizatia de construire, in conformitate cu prevederile planurilor urbanistice si ale regulamentelor aferente acestora, potrivit legii.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Autorizatie de demolare? Propune definitie

Poze Autorizatie de demolare

 • holleman.ro

  Poza: Transporturile agabaritice, neaparat insotite de autorizatie speciala

 • Autorizatie pentru securitate la incendiu / Aviz ISU

  Poza: AIA Proiect Birou de proiectare este proiectant autorizat ISU

 • Avocat Dr. Daniel MOREANU

  Poza: Avocat Dr. Daniel MOREANU: Documentațiile pentru autorizațiile de construire vor putea fi depuse și cu semnatură electronică!

 • Avocat Dr. Daniel MOREANU

  Poza: Avocat Dr. Daniel MOREANU: Executarea fără autorizație a unei autostrăzi, pod sau baraj a devenit o simplă contravenție!

 • Vezi toate pozele despre Autorizatie de demolare

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Autorizatie de demolare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Autorizatie de demolare. Definitiile termenilor despre Autorizatie de demolare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Autorizatie de demolare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Autorizatie de demolare.