Autorizatie prealabila

Definitie Autorizatie prealabila

Act juridic administrativ de a carui existenta este conditionata posibilitatea desfasurarii unei anumite activitati si prin care organul de stat emitent exercita un control prealabil asupra oportunitatii desfasurarii acelei activitati. Sunt supuse autorizatiei prealabile executarea lucrarilor de constructie, reparare, modificare, demolare a unor imobile etc. Sub aspectul conditiilor de validitate si de emitere, autorizatia prealabila este supusa reglementarilor specifice dreptului administrativ. Fiind un act juridic administrativ, este in principiu revocabila dar numai pana la momentul cand activitatea autorizata a fost indeplinita.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Autorizatie prealabila? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Autorizatie prealabila.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Autorizatie prealabila. Definitiile termenilor despre Autorizatie prealabila cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Autorizatie prealabila, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Autorizatie prealabila.