Autorizatie

Definitie Autorizatie

Document eliberat de catre o autoritate prin care se atesta legalitatea efectuarii unei activitati (spre exemplu, o autorizatie de urbanism).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Autorizatie? Propune definitie

Poze Autorizatie

 • holleman.ro

  Poza: Transporturile agabaritice, neaparat insotite de autorizatie speciala

 • Autorizatie pentru securitate la incendiu / Aviz ISU

  Poza: AIA Proiect Birou de proiectare este proiectant autorizat ISU

 • Avocat Dr Daniel Moreanu

  Poza: Avocat Dr. Daniel MOREANU: Amenzi pentru construirea fără autorizație!

 • Avocat Dr. Daniel MOREANU

  Poza: Avocat Dr. Daniel MOREANU: Documentațiile pentru autorizațiile de construire vor putea fi depuse și cu semnatură electronică!

 • Vezi toate pozele despre Autorizatie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Autorizatie.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Autorizatie. Definitiile termenilor despre Autorizatie cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Autorizatie, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Autorizatie.