autototal    

Comunicate de presa si evenimente pe tema autototal

 • autototal. Lumileds Automotive Lighting Applications

  autototal

  Bucuresti - 18 June 2019

  Comunicat de LOOPAA MARCOM SRL

  În perioada 22 - 23 iunie 2019, Philips ( Lumileds ) participă la unul din cele mai așteptate evenimente din industria auto, care reunește producători de piese, accesorii, scule și utilaje auto de top, a noua ediție de Auto Total Business Sh ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: philips , bucuresti , targuri auto , autototal , lumileds , targ auto

  Vezi toate comunicatele de presa despre autototal

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul autototal.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la autototal. Informatiile despre autototal cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul autototal, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la autototal, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.