Avaelgo și BinBox anunță un parteneriat strategic

BUCURESTI - 15 martie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, IT&C, Tehnologie

Avaelgo și BinBox , primul furnizor de Azure Stack din România, anunță parteneriatul strategic pentru oferirea serviciilor de cloud hibrid în Azure Stack -ul BinBox.

Parteneriat BinBox-Avaelgo

Serviciile disponibile în Azure Stack-ul BinBox vor fi de tip Infrastructure-as-a-Service (Iaas) și Platform-as-a-Service (Paas), servicii oferite în parteneriat cu Avaelgo, partener cu competența Microsoft Gold Cloud Platform și Silver Cloud Productivity, fiind recunoscut de Microsoft România Best Partner for Cloud Selling în 2017.

În acest parteneriat, specialiștii Avaelgo vor furniza companiilor tot suportul necesar definirii și implementării unui proces de migrare în Azure Stack, proces similar cu migrarea în cloudul public. Avaelgo oferă servicii de consultanță cu privire la strategia de migrare în cloud, implementare, training și suport.

Valoarea Azure Stack este dată de faptul că permite soluții hibride (cu Azure public), respectiv folosește aceeași tehnologie ca și Microsoft Azure. Acest lucru permite un cost control optimizat, astfel încât costurile de administrare să nu crească având două seturi diferite de tehnologii ce trebuie gestionate. În același timp, în contextul noului Regulament UE privind protecția datelor personale (GDPR), Azure Stack oferă un grad de conformitate crescut în ceea ce privește prevederile acestuia, deoarece datele cu caracter personal rămân pe teritoriul României.

În calitate de parteneri, BinBox și Avaelgo se angajează să ofere servicii peste Azure Stack la cel mai înalt nivel, transformând resursele oferite de datacenter -ul Azure Stack în servicii cloud, găsind în același timp cea mai bună soluție pentru afacerea Dvs.

Despre Avaelgo

Avaelgo ofera servicii complete de consultanta IT, atat tehnica cat si cu privire la strategia de IT a unei afaceri, dezvoltare de solutii software, gestionarea infrastructurii IT, servicii de migrare in cloud, servicii de suport a infrastructurii 24/7/365, solutii de backup si recuperarea datelor in caz de dezastru si programe de training pentru profesionistii IT.

Taguri: datacentercloudavaelgobinboxazureazure stack
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/avaelgo2/avaelgo-si-binbox-anunta-un-parteneriat-strategic