Avangarde Forest a lansat noul site de prezentare

Voluntari - 24 martie 2015

Comunicat tip General in Arhitectura / Design, Internet, Imobiliare

Avangarde Forest , proiect rezidential dezvoltat sub forma unor cartiere de vile la marginea padurii insa doar 20 de minute de centrul Capitalei, si-a reinnoit site-ul cu scopul de a promova punerea in vanzare a ultimelor vile disponibile in cartierul cu numarul 3 din complexul rezidential.

Cartier rezidential Avangarde Forest

Cartier rezidential Avangarde Forest

Succesul Avangarde Forest ca proiect rezidential se poate explica in primul rand prin excelentul raport pret calitate, modul in care constructorii au ales sa comunice in permanenta cu clientii, respectand feedback-ul primit, atentia la detalii si eficienta maxima a izolatiei, centralelor termice si ferestrelor folosite, pentru cheltuieli minime.

Noul site www.AvangardeForest.ro, case de vanzare Ilfov pentru famili.  a fost lansat cu scopul de a scoate in evidenta intocmai aceste calitati si a asigura o transparenta si o informare cat mai corecta a potentialilor clienti.

In acest scop, site-ul ofera o viziune de ansamblu asupra acestui nou tip de complex rezidential, dar si detalii specifice legate de finisaje, planurile fiecarui tip de locuinta in parte si chiar informatii despre structura de rezistenta si modul de constructie.

Site-ul a fost gandit in asa fel incat sa reprezinte din punct de vedere estetic intocmai atmosfera si conceptul din spatele proiectului Avangarde Forest, astfel incat vizitatorii sa isi poata face rapid o imagine clara legata de beneficiile si avantajele acestei zone rezidentiale aflate inca in dezvoltare in zona Pipera.

La finalizare, noul cartier va dispune de o biblioteca, piscina, un supermarket, o gradinita, o cafenea si mai multe locuri de joaca si spatii verzi.

Modalitati de finantare si plata

Site-ul acopera toate detaliile de interes pentru potentialii clienti, inclusiv modalitati de finantare. Pentru achizitionarea uneia dintre cele 9 vile inca disponibile in cartierul Avangarde Forest 3 se poate apela la urmatoarele optiuni:
Rate la dezvoltator;
Programul Prima Casa;
Credit ipotecar;
Plata cash.

Potentialii clienti au de asemenea optiunea de a completa un formular de contact rapid pentru orice nelamuriri.

Despre Avangarde Forest

Avangarde Forest este un proiect in spatele caruia s-a pus multa dedicatie, multa pasiune si sute de ore de planificare pentru a descoperi echilibrul perfect intre confort, liniste, pozitionare de exceptie si practicabilitate. Alegerea spatiului pe care se intinde cartierul rezidential Avangarde Forest si atentia la detaliile legate de calitatea proiectelor finale de vile finisate in conformitate cu dorintele cumparatorilor sunt cele doua atuuri principale cu care ne prezentam cu mandrie in fata clientilor.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/avangarde-forest/avangarde-forest-a-lansat-noul-site-de-prezentare