Avanport

Definitie Avanport

Zona de scurta stationare a navelor la intrarea intr-un port. Reprezinta suprafata de apa aflata intre rada si apele interne ale portului.Rolul de avanport poate fi indeplinit de coridoarele naturale sau de gurile unor fluvii.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Avanport? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Avanport.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Avanport. Definitiile termenilor despre Avanport cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Avanport, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Avanport.