Avans asupra marfurilor

Definitie avans asupra marfurilor

credit deschis de un bancher si garantat printr-un drept de gaj asupra marfurilor sau titlurilor (valorilor mobiliare) apartinand clientului. Se mai numeste Credit Lombard.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Avans asupra marfurilor? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul avans asupra marfurilor.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la avans asupra marfurilor. Definitiile termenilor despre avans asupra marfurilor cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la avans asupra marfurilor, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la avans asupra marfurilor.