Avans de trezorerie

Definitie Avans de trezorerie

Sume incredintate unor terti in vederea efectuarii unor plati in favoarea unitatii si justificarii avansului acordat.Operatiunile cu aceste sume sunt contabilizate in contul 542 Avansuri de trezorerie, cont de activ.Se debiteaza cu sumele acordate ca avansuri de trezorerie, si se crediteaza cu sumele justificate (plata unor furnizori, cheltuieli de deplasare etc.).Soldul debitor reflecta sumele acordate ca avansuri de trezorerie.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Avans de trezorerie? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Avans de trezorerie.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Avans de trezorerie. Definitiile termenilor despre Avans de trezorerie cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Avans de trezorerie, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Avans de trezorerie.