Avansuri acordate furnizorilor (furnizori-debitori)

Definitie Avansuri acordate furnizorilor (furnizori-debitori)

Reprezinta, in esenta, creante generate de acordarea unor sume de bani furnizorilor, inaintea executiei comenzilor sau contractelor. Aceste avansuri sunt, deci, finantari acordate de catre intreprindere furnizorilor, inainte ca datoria sa existe definitiv.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Avansuri acordate furnizorilor (furnizori-debitori)? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Avansuri acordate furnizorilor (furnizori-debitori).

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Avansuri acordate furnizorilor (furnizori-debitori). Definitiile termenilor despre Avansuri acordate furnizorilor (furnizori-debitori) cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Avansuri acordate furnizorilor (furnizori-debitori), va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Avansuri acordate furnizorilor (furnizori-debitori).