3 motive pentru care să alegem casele de pariuri online

BUCURESTI - 24 septembrie 2020

Comunicat tip General in Afaceri

În ultima vreme, din ce în ce mai mulți români pasionați de sport care aleg să își facă din pariuri o pasiune se întreabă care sunt criteriile după care ar trebui să opteze pentru o casă de pariuri sau alta.

fotografie

fotografie

Pentru a răspunde la această dilemă, cel mai inteligent lucru pe care îl pot face este acela de a veni pe https://legalbet.ro/case-de-pariuri-licentiate/, iar aici vor găsi tot ceea ce doresc să știe despre casele de pariuri online din România.

Recenziile dedicate pe care le vor descoperi aici sunt complexe și complete și oferă toate informațiile necesare pentru ca un parior la început de drum să își facă o imagine clară despre toate facilitățile pe care le oferă casele de pariuri online din țara noastră.

Voi mări un pic miza și voi spune că aceste recenzii trebuie neapărat consultate și de către pariorii ce se consideră mai experimentați, pentru că un portofoliu diversificat de case de pariuri înseamnă. în mod automat, o mai largă arie de selecție pentru firecare parior și un areal extins în care se pot construi strategii personale de pariere tot mai variate.

Iată care sunt principalele criterii, ce se regăsesc în recenziile amintite, care ne ajută să alegem casa de pariuri potrivită pentru profilul de risc al fiecărui parior:  

1. Varietatea ofertei caselor de pariuri

Bogăția ofertei unei case de pariuri se reflectă în trei aspecte demne de remarcat:

-Numărul total de sporturi din ofertă;

-Numărul de evenimente pentru fiecare sport în parte;

-Numărul de opțiuni de pariere pentru fiecare meci.

Cu cât casa de pariuri are o ofertă mai variată, cu atât aceasta este mai incitantă pentru pariori.

2. Marja de profit a caselor de pariuri

Marjele de profit arată care sunt procentele de câștig pe care și le “asigură” fiecare casă de pariuri indiferent de rezultatul final al acestora. Pentru fiecare dintre casele de pariuri online sunt calculate, pe site, marjele de profit, atât pentru competițiile sportive de maximă importanță, dar și pentru cele din eșalonul al doilea de interes.

Aceste valori ale marjelor de profit dau, în mod implicit, o ierarhie clară a caselor de pariuri care oferă cote mai atractive sau mai puțin atractive. Pe scurt, o marjă de profit mai mică a casei de pariuri înseamnă cote mai mari, mai valoroase, pentru pariori.

 3. Aplicațiile de pariere pentru dispozitive mobile

În era informației digitale pe care o trăim, pariurile sportive se plasează din ce în ce mai mult de pe telefoane mobile și tablete, chiar și laptopurile par a fi intrat, încet-încet, în evanescență.

De aceea, aplicațiile de pariuri pentru dispozitive mobile oferite de către casele de pariuri se întrec în oferirea funcționalităților care să facă parierea cât mai simplă și mai rapidă. Aplicațiile ne dau statistici și rezultate live și unele case de pariuri oferă chiar posibilitatea urmăririi evenimentelor sportive live din aplicație.

În aceste condiții, casele de pariuri ce oferă aplicații prietenoase, cu o interfață intuitivă, ușor de folosit, dar și facilități ce ajută la plasarea rapidă a pariurilor ocupă primele locuri în preferințele jucătorilor.

Acestea sunt doar trei dintre criteriile de care trebuie să țină cont un parior care dorește să își deschidă cont la o casă de pariuri online cât mai bine cotată.